Ελλάδα|28.08.2023 21:35

Έβρος: Εμφανίστηκε με τον δικηγόρο του στην Ασφάλεια ο επίδοξος «σερίφης» - Είχε αιχμαλωτίσει 4 ανθρώπους

Newsroom

Εμφανίστηκε με τον δικηγόρο του στην Ασφάλεια Αλεξανδρούπολης ο νέος αυτόκλητος «σερίφης» του Έβρου που φαινόταν σε βίντεο να αιχμαλωτίζει 4 άτομα, σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Όπως μεταφέρουν οι ίδιες πηγές, ο εν λόγω, λίγο πριν εμφανιστεί στην Ασφάλεια, ταυτοποιήθηκε από την αστυνομία.  Ενημερώθηκε ο αρμόδιος Εισαγγελέας και διέταξε την διενέργεια επείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης για τη διερεύνηση του περιστατικού.

Το βίντεο έχει διαγραφεί από το προφίλ του συγκεκριμένου άνδρα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά κυκλοφορεί ακόμη από άλλους χρήστες που τον καταγγέλλουν. Μάλιστα, μάλλον δεν πρόκειται για τους μόνους μετανάστες, αφού ο ίδιος λέει πως έπιασε «άλλους 4 καλούς επενδυτές» και αναρωτιέται «πού είναι οι Αρχές».

Όπως λέει, τους «συνέλαβε» επειδή μπήκαν παράνομα στη χώρα.

Οι αναρτήσεις του μετά το απαράδεκτο βίντεο

Αν και ο άνδρας που φέρεται να εμφανίζεται στο βίντεο έχει διαγράψει το εν λόγω, απαράδεκτο, υλικό έχει προχωρήσει σε αναρτήσεις που κατά κάποιον τρόπο επιβεβαιώνουν τη συμμετοχή του.

«Ήρθαν τα παιδάκια το Σορος που δεν έχουν καταλάβει τι γίνεται και δεν ξέρουν που είναι ο Έβρος, να μας βγάλουν φασίστες. Ρε τράβα σαπερα. Γιατί όταν θα βρέχουν οι βόμβες θα σε ρωτάνε για της πολιτικές απόψεις σου; τι σε εσάς δεν θα σκάνε;;; εδώ μας έχουν κατακαψει.....και αυτοί την καραμέλα τους», γράφει σε δημόσια ανάρτησή του.

Σε άλλη του δημοσίευση, γράφει: «Ερώτηση εάν πιάσουμε Έλληνα διακινητη. Και τον σαπησουμε στο ξύλο θα είναι και αυτό ρατσιστική βία;;;».

Έβροςειδήσεις τώραασφάλειαμετανάστες