Βόλος: Δραματική επιχείρηση της ΕΜΑΚ για απεγκλωβισμό οδηγού από χείμαρρο
NewsroomΣε εξέλιξη βρίσκεται δραματική επιχείρηση για απεγκλωβισμό ενός οδηγού στην περιοχή του Πηλίου. Όπως φαίνεται στα πλάνα που μετέδωσε το Mega, η έντονη βροχόπτωση που πλήττει την Μαγνησία τα τελευταία 24ωρα είχε ως αποτέλεσμα να κοπεί στη μέση ο δρόμος που οδηγεί προς το νότιο Πήλιο και σε αυτό το σημείο να εγκλωβιστεί οδηγός από χείμαρρο.
Άντρες της ΕΜΑΚ έχουν κατέβει κάτω στο αυτοκίνητο, το οποίο έχει αναποδογυρίσει και προσπαθούν να προσεγγίσουν τον οδηγό του οχήματος. Σύμφωνα με το κανάλι, δεν υπάρχει επικοινωνία με τον οδηγό.
Στο σημείο βρίσκεται μπουλντόζα, η οποία έχει δέσει ιμάντα στον άξονα του αυτοκινήτου προκειμένου να το τραβήξουν προς τα πάνω και να απεγκλωβίσουν τον οδηγό, ενώ σε ετοιμότητα βρίσκεται και φορείο προκείμενου να τον απομακρύνουν με ασφάλεια.
- Στη φυλακή οι τρεις κατηγορούμενοι για τη φονική έκρηξη στην Πλάκα - Τι υποστήριξαν
- Η Πολεμική Αεροπορία αποκτά για πρώτη φορά ιπτάμενα τάνκερ - Τι είναι τα KC-390 και πώς αλλάζουν τις ισορροπίες
- Ενδιάμεσες εκλογές ΗΠΑ: Οι τέσσερις κρίσιμες και «ρευστές» πολιτείες στη μάχη για τη Γερουσία
- Το σατανικό σχέδιο της Σαραμπάν: Σκηνοθέτησε τον θάνατό της δολοφονώντας μια άγνωστη που γνώρισε στα social