Τροχαίο δυστύχημα στην ΠΑΘΕ: Τρεις νεκροί και τραυματίες από τη σύγκρουση λεωφορείου με ΙΧ
NewsroomΤροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής στο 521ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης, στην έξοδο προς Ευζώνους, όταν λεωφορείο με τουρίστες από τη Σερβία συγκρούστηκε με δύο αυτοκίνητα.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, νεκροί είναι οι 3 επιβάτες του ενός αυτοκινήτου, ενώ ένας ακόμα επιβάτης του ίδιου αυτοκινήτου είναι σοβαρά τραυματισμένος. Επιπλέον, τραυματίστηκε και ο οδηγός του άλλου αυτοκινήτου, ενώ από τους 80 επιβάτες του διώροφου τουριστικού λεωφορείου περίπου 25 άτομα έχουν τραυματιστεί ελαφρά.
Στο σημείο βρίσκεται ήδη η αστυνομία και η πυροσβεστική που επιχείρησε με 18 πυροσβέστες και 6 οχήματα, ενώ μιλώντας στο OPEN ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Γιάννης Αρτοποιός δήλωσε ότι το συμβάν βρίσκεται σε εξέλιξη.
Το ΕΚΑΒ ανακοίνωσε ότι υπάρχουν 40 ενήλικες τραυματίες, εκ των οποίων ο ένας έχει διασωληνωθεί, και δύο παιδιά 6 και 9 ετών. Οι τραυματίες έφεραν διάφορες κακώσεις, ενώ στο σημείο συνέδραμαν γιατροί των κινητών μονάδων.
Οι τραυματίες διακομίζονται στο νοσοκομείο του Κιλκίς, ενώ ο τραυματίας που χρειάστηκε να διασωληνωθεί, διακομίστηκε στο Ιπποκράτειο.
- Μπορεί να επιτευχθεί νέα συνθήκη για τον έλεγχο των πυρηνικών; Τα δεδομένα μετά τη λήξη της New Start
- Η δέσμευση των λογαριασμών του Παναγόπουλου, ο μονόδρομος της «διαγραφής» του από το ΠΑΣΟΚ και οι σοκαριστικές μαρτυρίες των επιζώντων της Χίου
- Τρία χρόνια μετά τα Τέμπη ο ΟΣΕ ξεκινά έλεγχο στα καθίσματα των τρένων - Στο μικροσκόπιο η πυραντοχή
- Η διπλή στρατηγική της κυβέρνησης απέναντι στο ΠΑΣΟΚ - Σε ποια «δεξαμενή» στοχεύουν οι γαλάζιοι