Ελλάδα|10.09.2023 12:14

Τραγωδία στην Εθνική Οδό: Τέσσερις νεκροί και δεκάδες τραυματίες από το τροχαίο με τα ΙΧ και το τουριστικό λεωφορείο - Σοκαριστικές εικόνες από το σημείο

Newsroom
Σετ φωτογραφιών, σύρετε προς τα αριστερά
ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ ΣΤΕΛΙΝΑ/INTIME
ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ ΣΤΕΛΙΝΑ/INTIME
ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ ΣΤΕΛΙΝΑ/INTIME
ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ ΣΤΕΛΙΝΑ/INTIME
ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ ΣΤΕΛΙΝΑ/INTIME
ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ ΣΤΕΛΙΝΑ/INTIME
ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ ΣΤΕΛΙΝΑ/INTIME
ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ ΣΤΕΛΙΝΑ/INTIME
ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ ΣΤΕΛΙΝΑ/INTIME

Τραγωδία σημειώθηκε στην άσφαλτο, στο 522ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αθηνών- Ευζώνων, στον Δήμο Παιονίας Κιλκίς, με τέσσερις ανθρώπους να χάνουν τη ζωή τους σε τροχαίο δυστύχημα που ενεπλάκησαν ένα λεωφορείο με δύο αυτοκίνητα.

Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 6.30 το πρωί, στο ύψος του χωριού Άσπρος, όταν ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τέσσερα άτομα συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με λεωφορείο που ερχόταν από την άλλη κατεύθυνση, με αποτέλεσμα την εκτροπή του μεγάλου οχήματος και την ανατροπή του σε παρακείμενο της οδού κανάλι βάθους 2,5 μέτρων, χωρίς νερό.

Από το πρώτο ΙΧ ανασύρθηκαν 3 άτομα νεκρά και ένα άτομο σοβαρά τραυματισμένο, το οποίο σύμφωνα με την ΕΡΤ κατέληξε λίγες ώρες αργότερα. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα θύματα φέρεται να είναι άτομα μεγαλύτερης ηλικίας που είχαν πάει για ταξίδι αναψυχής.

Στο τροχαίο ενεπλάκη και δεύτερο αυτοκίνητο που ακολουθούσε στην κατεύθυνση προς Ευζώνους, με τους επιβαίνοντες να τραυματίζονται ελαφρά. 

Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε ο απεσταλμένος του Open, Άρης Κουτσιούκης, ακολουθούσε στο δρόμο και τρίτο αυτοκίνητο με μια γυναίκα και το παιδί της, που όταν στροβιλιζόταν το δεύτερο, έπεσε πάνω του. Και οι δύο τραυματίστηκαν ευτυχώς ελαφρά.

Όπως έγινε γνωστό, το λεωφορείο με σερβικές πινακίδες μετέφερε τουρίστες προς τη Θεσσαλονίκη.

Σε αυτό επέβαιναν 81 άτομα, εκ των οποίων τα 23 μεταφέρθηκαν προληπτικά με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ σε νοσοκομεία -τα 18 Κιλκίς και πέντε στο Ιπποκράτειο, στη Θεσσαλονίκη.

Τα ακριβή αίτια για το πώς έγινε το δυστύχημα ακόμα διερευνώνται από την Τροχαία.

νεκροίτροχαίοτροχαίο δυστύχημαΚιλκίςλεωφορείο