Ελλάδα|10.09.2023 15:32

Κακοκαιρία Daniel: 83χρονος από την Καρδίτσα πήρε αγκαλιά και έσωσε την άρρωστη γυναίκα του

Newsroom

Τις στιγμές αγωνίας που έζησε ενώ προσπαθούσε, με όσες δυνάμεις του είχαν απομείνει, να σώσει την άρρωστη γυναίκα του περιέγραψε στο Open ένας 83χρονος. Ο κ. Γιώργος βρήκε τη δύναμη να πάρει στην αγκαλιά του την σύζυγό του, κυρία Χρυσούλα την ώρα που η κακοκαιρία Daniel είχε σαρώσει με χειμάρρους την Καρδίτσα.

Μιλώντας στην δημοσιογράφο του Open και του ethnos.gr, Ευλαμπία Ρέβη για την δύναμη που βρήκε τις τραγικές ώρες της κακοκαιρίας αναφέρει: «Ένας άνθρωπος είναι το μεγαλύτερο θηρίο. Μπορεί να κάνει οτιδήποτε. Αν ήταν περισσότερα μέτρα μπορεί να πέφταμε και οι δύο και να πνιγόμασταν. Μας βοήθησε ο Θεός. Χτυπάει η καμπάνα και σηκωνόμαστε και με παίρνουν τηλέφωνο ότι πνιγόμαστε. Τρακτέρ και αυτοκίνητο ήταν μέσα στο νερό. Δεν περίμενα τίποτα άλλο. Έπρεπε να σώσω την γυναίκα μου και τον εαυτό μου. Την παίρνω την γιαγιά στον ώμο, αγκαλιά, μέσα στο νερό, την ανέβασε πάνω και ήρθαν οι γείτονες και με βοήθησαν και αυτοί. Ήμουν βρεγμένος μέχρι το πρωί. Δεν υπήρχαν ρούχα, δεν υπήρχαν τίποτα».

«Είμαι 20 χρόνια άρρωστη και κάνω χημειοθεραπείες», λέει η κυρία Χρυσούλα.

«Έχουμε τέσσερα εγγόνια και τρία δισέγγονα. Είμαστε 60 χρόνια παντρεμένοι. Πολύ μ΄αγαπάει, δεν έχω παράπονο», σημειώνει. 

ειδήσεις τώραΚαρδίτσακακοκαιρία Danielηλικιωμένοικακοκαιρία