Ελλάδα|11.09.2023 21:50

Θρίλερ με απανθρακωμένη σορό επιχειρηματία που βρέθηκε στα Λεχαινά: Ασαφής η νεκροψία – Τι ερευνούν οι αρχές

Newsroom
Σετ φωτογραφιών, σύρετε προς τα αριστερά

Η υπόθεση με την απανθρακωμένη σορό άνδρα που βρέθηκε, το βράδυ του Σαββάτου, σε όχημα στο Κουνουπέλι, στην Αχαΐα, εξελίσσεται σε θρίλερ καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews.gr, παραμένουν απροσδιόριστα τα αίτια θανάτου του άτυχου επιχειρηματία από τη Βάρδα. Η νεκροψία- νεκροτομή που πραγματοποιήθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών, δεν έδωσε σαφείς ενδείξεις. Η Ιατροδικαστική Υπηρεσία, μάλιστα, με δεδομένο ότι, η σορός του 46χρονου δεν έφερε κακώσεις, θα προβεί σε περαιτέρω εξετάσεις.

Προς ώρας, πάντως, οι Αρχές δεν αποκλείουν ούτε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας καθώς το τι μπορεί να οδήγησε τον άνδρα στο συγκεκριμένο σημείο, εκείνη την ώρα, δεν έχει διαλευκανθεί. Το σημείο που εντοπίστηκε η σορός του είναι σε δασώδη περιοχή, και συγκεκριμένα αρκετά απόμενα, δύσκολα προσβάσιμο και μέσα σε πυκνή βλάστηση.

Τη σορό βρήκε η Πυροσβεστική

Λίγο πριν τις 10 το βράδυ του Σαββάτου (09/09) η Πυροσβεστική Υπηρεσία των Λεχαινών δέχθηκε κλήση για φωτιά στο δάσος. Όπως διαπίστωσαν οι πυροσβέστες που έσπευσαν στο σημείο, ο φωτιά είχε ξεσπάσει σε τζιπ BMW X5. Κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης, διαπίστωσαν ότι σε απόσταση δύο μέτρων από το τζιπ βρισκόταν απανθρακωμένος ένας άνθρωπος, πιθανότατα άνδρας. Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις από το ΑΤ Βουπρασίας, της ΥΑ Πύργου και της ΤΑ Ήλιδας, αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

σορόςειδήσεις τώραΑχαΐαφωτιάνεκροψία