Ελλάδα
|
16.09.2023 18:10
Νεκρός 57χρονος που είχε παρασυρθεί μαζί με τον γιο του από όχημα στην Ηλεία
NewsroomΚατέληξε ένας 57χρονος που είχε παρασυρθεί στις 2 Σεπτεμβρίου στην Ηλεία από διερχόμενο όχημα Ηλεία και νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Γεώργιος Γεννηματάς στην Αθήνα.
Ο 57χρονος μαζί με τον γιο του επέστρεφαν με τη μηχανή σπίτι, όταν στην οδό Τ. Πετροπούλου, η οδηγός ενός αυτοκινήτου, παραβίασε το stop και τους χτύπησε στο ύψος της οδού Δραγατσανίου.
Σύμφωνα με το ilialive.gr, η κατάσταση του είχε κριθεί από την αρχή, κρίσιμη. Διακομίστηκε στο νοσοκομείο Πύργου και από εκεί στο «Γεννηματάς». Ήδη από την επόμενη ημέρα οι ελπίδες είχαν σβήσει.
Διαβάστε ακόμη
- Η σιωπή του Φραπέ με τις πλάτες της ΝΔ, το σπάσιμο του αγροτικού μετώπου από τους Κρητικούς αγρότες και τα συγχαρητήρια του ΠΑΣΟΚ στον Πιερρακάκη
- Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στην Κρήτη για απάτες με επιδοτήσεις ΟΠΕΚΕΠΕ – 14 προσαγωγές για εγκληματική οργάνωση
- Τι σημαίνει η εκλογή Πιερρακάκη στην προεδρία του Eurogroup
- Ηλιόλουστο σκηνικό πριν την πτώση της θερμοκρασίας: Πότε «χαλάει» ο καιρός - Η πρόγνωση Μαρουσάκη