Ελλάδα|16.09.2023 18:10
Νεκρός 57χρονος που είχε παρασυρθεί μαζί με τον γιο του από όχημα στην Ηλεία
NewsroomΚατέληξε ένας 57χρονος που είχε παρασυρθεί στις 2 Σεπτεμβρίου στην Ηλεία από διερχόμενο όχημα Ηλεία και νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Γεώργιος Γεννηματάς στην Αθήνα.
Ο 57χρονος μαζί με τον γιο του επέστρεφαν με τη μηχανή σπίτι, όταν στην οδό Τ. Πετροπούλου, η οδηγός ενός αυτοκινήτου, παραβίασε το stop και τους χτύπησε στο ύψος της οδού Δραγατσανίου.
Σύμφωνα με το ilialive.gr, η κατάσταση του είχε κριθεί από την αρχή, κρίσιμη. Διακομίστηκε στο νοσοκομείο Πύργου και από εκεί στο «Γεννηματάς». Ήδη από την επόμενη ημέρα οι ελπίδες είχαν σβήσει.
Διαβάστε ακόμη
- Στη φυλακή ο ιδιοκτήτης της «Βιολάντα» - Τι υποστήριξε στη μαραθώνια απολογία του
- Αποκάλυψη στο OPEN για Τέμπη - «Ο γιος μου έχει επίσημα δηλωμένες δύο διαφορετικές αιτίες θανάτου»
- «Τύμπανα πολέμου» πάνω από το Ιράν: Πώς Τραμπ και Νετανιάχου στρώνουν το έδαφος για επίθεση
- Σκουπίδια από τον Καναδά της δεκαετίας του 1960 ξεβράζονται σε ακτές της Σκωτίας - Το παράξενο φαινόμενο