Ελλάδα|18.09.2023 12:10
Σοκαριστικό τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου – Τρίπολης – Καλαμάτας: Αυτοκίνητο κατέληξε στο διαχωριστικό – Μία νεκρή
NewsroomΤροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας στο 157,5 χλμ. του αυτοκινητόδρομου Κόρινθος-Τρίπολη-Καλαμάτα στο ρεύμα προς Αθήνα.
Όπως έγινε γνωστό, όχημα που επέβαιναν δύο άτομα εξετράπη της πορείας του και ανετράπη πάνω στη διαχωριστική νησίδα.
Επί τόπου κατέφθασε η Πυροσβεστική και προχώρησε στον απεγκλωβισμό των επιβαινόντων.
Ο άνδρας τραυματίστηκε σοβαρά και έχει διακομισθεί στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης. Η γυναίκα που επέβαινε στο όχημα σκοτώθηκε, σύμφωμα με το arcadiaportal.gr.
Διαβάστε ακόμη
- Aλλαγή στρατηγικής; Το NATO εξετάζει εμπλοκή στον πόλεμο - Οι σκέψεις για τα Στενά του Ορμούζ
- Άγριος καβγάς Κομνηνάκα και Κωνσταντοπούλου με βαριές εκφράσεις: «Ξεφτιλισμένη» - «Οι φασίστες μιλάνε έτσι»
- Ο γιος του ιδρυτή της Mango έδωσε εγγύηση 1 εκατ. ευρώ για να μην μπει φυλακή για τον θάνατο του πατέρα του
- Παιδικές κατασκηνώσεις ΔΥΠΑ: Ανοίγει η πλατφόρμα για 70.000 vouchers