Ελλάδα|19.09.2023 08:19
Θεσσαλονίκη: Άφησαν ελεύθερο τον αλλοδαπό που είχαν αρπάξει από βενζινάδικο
NewsroomΕλεύθερο άφησαν τελικά τον αλλοδαπό άνδρα οι δράστες που τον άρπαξαν από βενζινάδικο στο Κορδελιό, στη δυτική Θεσσαλονίκη το απόγευμα της Δευτέρας. Οι δράστες επέστρεψαν τον άνδρα, περίπου τα μεσάνυχτα τον Πακιστανό στο σημείο από όπου τον άρπαξαν.
. Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με την καταγγελία, στις 19:40 σε πρατήριο καυσίμων επί της οδού Μοναστηρίου περίπου 4-5 άτομα, πιθανότατα Ρομά, επιβίβασαν σε όχημα που επέβαιναν έναν Πακιστανό άνδρα μετά από λεκτική αντιπαράθεση που είχαν μαζί του.
Σύμφωνα με πληροφορίες, τα άτομα που τον άρπαξαν και ο Πακιστανός άνδρας είχαν προσωπικές διαφορές, ενώ, στο παρελθόν, ο αλλοδαπός, έχει απασχολήσει τις Αρχές.
Διαβάστε ακόμη
- IRIS: Το 2027 μπαίνει και στις επιχειρήσεις - Το επόμενο μεγάλο βήμα
- Marfin: Τι περιμένουν να απαντήσει η 46χρονη που ταυτοποιήθηκε από την ΕΛΑΣ - Ακόμα και αύριο η ερυθρά αγγελία
- Θρήνος για πρώην μπασκετμπολίστα: Νεκρός από πυροβολισμούς κατά τη διάρκεια τουρνουά στη Νέα Υόρκη
- Περιορίστηκε η φωτιά σε κτίριο του θεάτρου Badminton στο Πάρκο Γουδή - Οι πυκνοί καπνοί πάνω από την Αθήνα και το «112»