Ελλάδα|22.03.2019 08:37

Ντόναλντ Τραμπ, People, οδηγός για το Κτηματολόγιο & TV Εθνος εκτάκτως το Σάββατο (23/3)! (vids)

Newsroom

Το Έθνος της Κυριακής φωτίζει τα πρόσωπα που γράφουν σήμερα την Ιστορία και αναλύει την πολύπλοκη εποχή μας. Η σειρά «Σύγχρονοι Ηγέτες», συνεχίζεται με το δεύτερο βιβλίο «Φόβος: Ο Τραμπ στον Λευκό Οίκο», εκτάκτως αυτό το Σάββατο (23/3) μαζί με το Έθνος της Κυριακής.

Μέσα από εκατοντάδες ώρες ιδιωτικών συνεντεύξεων με Αμερικανούς αξιωματούχους και διασταυρώσεις πηγών, σημειώσεων, προσωπικών ημερολογίων και φακέλων, ο δημοσιογράφος Μπομπ Γούντγουορντ, (ο άνθρωπος που μαζί με τον Καρλ Μπέρνσταϊν ουσιαστικά αποκάλυψε το σκάνδαλο Γουότεργκεϊτ που οδήγησε στην παραίτηση του προέδρου Νίξον το 1974), παρακολουθεί την άνοδο του Ντόναλντ Τραμπ στην εξουσία και αποτυπώνει ανάγλυφα –ακόμη και με πραγματικούς διαλόγους– ότι επικράτησε στον Λευκό Οίκο και στην αμερικανική εσωτερική και εξωτερική πολιτική κατά τα δύο πρώτα χρόνια της θητείας του. Ο Φόβος χαρακτηρίζεται ήδη ένα από τα αποκαλυπτικότερα βιβλία που γράφτηκαν ποτέ για εν ενεργεία πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών.

Στοιχεία του βιβλίου

  • Πούλησε περισσότερα από 750,000 αντίτυπα την πρώτη ημέρα και 1,1 εκατομμύρια την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του
  • No1 στο Amazon, μια εβδομάδα πριν καν κυκλοφορήσει
  • Νο1 στη λίστα Best Seller του New York Times αμέσως μόλις κυκλοφόρησε

ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ

Ενας πολυσέλιδος οδηγός, βήμα προς βήμα, για την υποβολή των δηλώσεων.

  • Πώς να αποφύγετε τις παγίδες 
  • Τα μυστικά των προθεσμιών και οι κίνδυνοι για τα ακίνητα 
  • Τι ισχύει για κληρονομιές, γονικές παροχές, εξ αδιαιρέτου ιδιοκτησίες και αυθαίρετα 
  • Τα SOS για Αθήνα, Θεσσαλονίκη και περιφέρεια

PEOPLE

Βάσω Λασκαράκη «Τελικά με αγαπώ». Η Βάσω Λασκαράκη μιλάει στο People για τον νέο της σύντροφο, αποκαλύπτει πως πλέον συζούν, απαντά για το μονόπετρο που της χάρισε αλλά και το πώς απελευθερώθηκε από όσα την έκαναν να ασφυκτιά.

Αλέξανδρος Ρήγας Ο αγαπημένος ηθοποιός, σεναριογράφος και θεατρικός συγγραφέας και σκηνοθέτης εξομολογείται πως νιώθει ακόμη «επαναστάτης έφηβος», αναλύει τον επαναπροσδιορισμό που έκανε μετά το εγκεφαλικό που υπέστη και κάνει απολογισμό ζωής.

Δήμητρα Παπαδήμα «Νιώθω άντρας με αρχ…α». Η ταλαντούχα ηθοποιός μιλάει πρώτη φορά για τον φόβο της μητρότητας, τις δύσκολες στιγμές που βίωσε, τη σχέση ζωής με την κόρη της, αλλά και τα επόμενα επαγγελματικά της σχέδια.

Τζένη Μπαλατσινού Όλες οι λεπτομέρειες της επιστροφής της παρουσιάστριας στην τηλεόραση: Ο τίτλος και το περιεχόμενο της νέας της εκπομπής, αλλά και ο ανταγωνιστής που θα βρει απέναντι και ονομάζεται... Πέτρος Κωστόπουλος.

Julianne Moore Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός μοιράζεται με το People όσα της έμαθε η ζωή: Ο παντοτινός έρωτας, οι δυνατοί οικογενειακοί δεσμοί και η αποδοχή του χρόνου που περνά.

Meghan Markle Οι φωτογραφίες από κάθε εμφάνιση της δούκισσας του Σάσεξ γίνονται πρωτοσέλιδο, αφού συνδυάζει αριστοτεχνικά τη χολιγουντιανή της αύρας με το αυστηρό βασιλικό πρωτόκολλο.

«Σύγχρονοι Ηγέτες»κτηματολόγιοTV ΈθνοςPeople