Ελλάδα|25.09.2023 09:55

Τροχαίο στην Πάτρα: Η διαδρομή του τρόμου – Έχασε τον έλεγχο της Jaguar, χτύπησε σε κολώνα και μετά σε αμάξι – 3χρονος ανάμεσα στους νεκρούς

Newsroom

Σε σοκ βρίσκεται η τοπική κοινωνία της Πάτρας μετά το φρικιαστικό τροχαίο δυστύχημα με τους 3 νεκρούς που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής 25/09/2023, στην ΝΕΟ Πατρών – Κορίνθου.

Όπως μεταδίδει το pelop.gr, νεκροι είναι ο 66χρονος οδηγός της Jaguar ο 3χρονος εγγονός του και η 53χρονη οδηγός του δεύτερου οχήματος. Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών, 61χρονη. Πρόκειται για την τρίτη συνεπιβάτιδα του πολυτελούς αυτοκινήτου

Πώς σημειώθηκε το σοκαριστικό τροχαίο

Η jaguar με οδηγό τον 66χρονο εκινείτο από τη Διγενή Ακρίτα με κατεύθυνση τον κόμβο Κανελλοπούλου, όταν το όχημα εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε σε κολόνα φωτισμού, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε με ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε η 53χρονη.

Στη συνέχεια συγκρούστηκε και με τρίτο αυτοκίνητο με οδηγό 51χρονη. Στο σημείο έσπευσαν Πυροσβεστικές δυνάμεις για τον απεγκλωβισμό ατόμων και Αστυνομία. Προανάκριση για το συμβάν, διενεργεί το Ανακριτικό Τμήμα της Τροχαίας Πατρών.

τροχαίοειδήσεις τώρατροχαίο δυστύχημαΠάτρα