Εξαρθρώθηκε συμμορία που εκτελούσε συμβόλαια δολοφονίας στην Αλβανία - Δραστηριοποιούταν και στην Ελλάδα
NewsroomΗ αλβανική αστυνομία ανακοίνωσε την εξάρθρωση επικίνδυνης συμμορίας δολοφόνων, που εκτελούσαν κατά παραγγελία συμβόλαια θανάτου, στην Αλβανία αλλά και την Ελλάδα.
Οι αρχές αποδίδουν στα μέλη της τουλάχιστον έξι πληρωμένες δολοφονίες, δύο εκ των οποίων στην Ελλάδα. Οι εκτελέσεις στην Ελλάδα, σύμφωνα με τα αλβανικά ΜΜΕ, αφορούν σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ συμμοριών διακίνησης κοκαΐνης.
Αστυνομικές πηγές στα Τίρανα ανέφεραν ότι η συμμορία δρούσε επί δέκα χρόνια και είχε διασυνδέσεις με υψηλόβαθμα στελέχη στην πολιτική αλλά και με τα πιο επικίνδυνα κυκλώματα του οργανωμένου εγκλήματος στη χώρα. Ως αρχηγός της συμμορίας φέρεται ο θεωρούμενος ως σκληρός κακοποιός Λαέρτ Χατζία, ο οποίος βρίσκεται φυλακισμένος στην Ελλάδα.
Ο Χατζία συνελήφθη έπειτα από σκληρή αστυνομική δίωξη στα Ιωάννινα, τον προηγούμενο Μάιο και συμφωνά με τις αλβανικές αρχές, κυκλοφορούσε με ελληνικό διαβατήριο. Στα αλβανικά ΜΜΕ αναφέρεται πως η ελληνική πλευρά αρνείται την έκδοση στην Αλβανία
- Με την πλάτη στον τοίχο ο Μερτς μετά τη διπλή εκλογική ήττα σε Μεκλεμβούργο και Βερολίνο
- Ήταν η κακιά στιγμή»: Τι υποστηρίζει ο 76χρονος για τον καβγά και τον θάνατο του 82χρονου στη Βουλιαγμένη
- Είδαμε τα πρώτα επεισόδια από τα «Δύο μαύρα πουκάμισα»: Κρήτη, μυστικά και ένα αδύναμο σενάριο
- Βλεφαριδοmaxxing: Η νέα τάση του TikTok κάνει τους άνδρες να τριμάρουν τις βλεφαρίδες για... αρρενωπή εμφάνιση