Ελλάδα|30.09.2023 13:29
Κρήτη: Ένταση σε διαμαρτυρία για την εκκένωση κατάληψης στο Ηράκλειο
NewsroomΙσχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται στο κέντρο του Ηρακλείου Κρήτης, μετά την επιχείρηση εκκένωσης του κτιρίου «Ευαγγελισμός» που τελούσε υπό κατάληψη από άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου, για 20 περίπου χρόνια.
Μάλιστα, στο κεντρικότερο σημείο της πόλης, πέριξ της πλατείας των Λιονταριών και ενώ η κίνηση του κόσμου ήταν έντονη, επικράτησε νωρίτερα ένταση, όταν ομάδα ατόμων που συγκεντρώθηκαν σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την αστυνομική επιχείρηση εκκένωσης, πλησίασαν το κτίριο που πραγματοποιείται ημερίδα για τη βιολογική γεωργία πετώντας αντικείμενα.
Αστυνομικές δυνάμεις επενέβησαν ενώ έγινε χρήση χημικών. Οι αστυνομικές δυνάμεις παραμένουν στο σημείο.
Διαβάστε ακόμη
- «Έχασα το ασανσέρ για δευτερόλεπτα»: Η ιστορία του άνδρα με τον μαύρο χαρτοφύλακα που σώθηκε από τους Δίδυμους Πύργους
- Δίδυμοι Πύργοι: Ισλαμοφοβία, η κρυφή τραγωδία από την επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου
- Οι συμμαθητές του Μαζωνάκη θυμούνται: Το συγκινητικό βίντεο από την πενθήμερη του 1990 που τραγουδά Πάριο
- Θάνατος Μαζωνάκη: Το «ραντεβού των 4» και η άφιξη τρεις ώρες πριν - Προσπάθησαν να καθαρίσουν το μηχάνημα;