Ωρωπός: Νεκρή η 70χρονη που παρασύρθηκε από αρματοφόρο - Τι αναφέρουν μάρτυρες της τραγωδίας
NewsroomΚατέληξε η 70χρονη η οποία παρασύρθηκε από αρματοφορέα στην προσπάθειά της να περάσει τον δρόμο, σήμερα (1/10) στον Ωρωπό. Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» όπου άφησε την τελευταία της πνοή.
Το περιστατικό έγινε στις 9:00 κατά τη διάρκεια μεταφοράς αρμάτων από τον Αυλώνα στον Ωρωπό, στο πλαίσιο της άσκηση «Παρμενίων». Εκεί θα έμπαιναν σε αρματαγωγό του Πολεμικού Ναυτικού. Προπορευόταν περιπολικό της αστυνομίας, στρατιωτικά τζιπ και ακολουθούσαν αρματοφορείς που μετέφεραν τα άρματα μάχης, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ.
Σύμφωνα με στρατιωτικές πηγές, υπάρχουν μαρτυρίες πως η γυναίκα προσπάθησε να περάσει τον δρόμο και στην συνέχεια παρασύρθηκε από αρματοφορέα, που είναι ένα βαρύ όχημα.
Οι ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος είναι υπό διερεύνηση.
- Φωτιά στη Βοιωτία: «Κόλαση επί γης» στο Πόρτο Γερμενό - Οι φλόγες φτάνουν στη θάλασσα - 112 για εκκένωση στη Ψάθα
- «Θα ψάχνετε να βρείτε σπίτι»: Συνελήφθη ελεγχόμενος για λαθρεμπόριο που απείλησε ελεγκτές με «μπράβους»
- Πύραυλος της SpaceX βρίσκεται καθ' οδόν να συγκρουστεί με τη Σελήνη - Έρχεται έκρηξη τριών τόνων TNT
- Οι ματωμένες γροθιές... και πατούσες του καράτε: Δύο άνδρες και τα σκυλιά τους ενεπλάκησαν σε άγριο καβγά