Ελλάδα|03.10.2023 19:44
Σεισμός τώρα στη Μεθώνη
NewsroomΣεισμός μεγέθους 3,4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης (3/10) στη Μεθώνης, ακολουθώντας την σεισμική δόνηση των 3,7 Ρίχτερ που «ταρακούνησε» την περιοχή νωρίτερα το πρωί.
Ειδικότερα, σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο Αθηνών, το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε 25 χιλιόμετρα Νότια της Μεθώνης και είχε εστιακό βάθος 21,4 χιλιομέτρων.
Διαβάστε ακόμη
- Μητσοτάκης σε αγρότες: «Τις εξελίξεις τις διαμορφώνουν οι παρόντες και όχι οι απόντες» - Σε εξέλιξη η συνάντηση στο Μαξίμου
- H ΜΙΤ εμπλέκει «αεροσυνοδό με κυπριακή υπηκοότητα» στη συντριβή του λιβυκού αεροσκάφους - Ήταν κρατούμενη για μέρες
- Εξαφάνιση 16χρονης από την Πάτρα: Εμφανίστηκε ο άνδρας που συνομιλούσε μαζί της - Στου Ζωγράφου βρέθηκε η τσάντα της
- Ο Κριστιάνο Ρονάλντο σκόραρε για 25 σερί χρονιά! Δεν έχει σταματήσει να βρίσκει δίχτυα απ' το 2002!