Νέα Φιλαδέλφεια: Σήμα κινδύνου από κατοίκους για γέφυρα με σοβαρές φθορές - Στο «φως» βίντεο-ντοκουμέντο
NewsroomΠροβληματίζει βίντεο - ντοκουμέντο από τις φθορές που έχει υποστεί η γέφυρα Βρυούλων στη Νέα Φιλαδέλφεια. Σίδερα έχουν φύγει, ενώ η σκουριά έχει κάνει εμφανή τα σημάδια της.
Προστατευτικό κιγκλίδωμα εμποδίζει την είσοδο στη γέφυρα Βρυούλων, καθώς η κατάσταση στην οποία βρίσκεται εγκυμονεί κινδύνους.
Εδώ και πέντε χρόνια σε κακή κατάσταση η γέφυρα
Σύμφωνα με μαρτυρία κατοίκου της περιοχής στο Mega, η γέφυρα αυτή παραμένει σε κακή κατάσταση τα τελευταία πέντε χρόνια.
«Δεν μπορούμε να κατέβουμε, δεν μπορούμε να περάσουμε από πουθενά», είπε.
Σημειώνεται πως κάτω από τη γέφυρα Βρυούλων, η οποία βρίσκεται επί της Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας, περνούν καθημερινά χιλιάδες οχήματα, με τους κατοίκους της περιοχής να κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για την ασφάλεια οδηγών και πεζών, ζητώντας να προχωρήσει η συντήρηση της γέφυρας.
Το βίντεο
- Δολοφονική επίθεση στη Θεσσαλονίκη: Καρέ-καρέ οι κινήσεις του δράστη - Τα 3 στοιχεία που αναζητούν οι Αρχές
- «Σάκοι του μποξ» οι εργαζόμενοι που «πληρώνουν» τις βλάβες σε συρμούς του μετρό - Επίθεση σε ηλεκτροδηγό
- Απάτη-μαμούθ σε βάρος εφοπλίστριας: Της άρπαξαν κοσμήματα εκατομμυρίων και μετάλλια από τον βασιλιά Κάρολο
- «Νομίζω ότι τον σκότωσα»: Συνταξιούχος κατέγραψε κατά λάθος τη δολοφονία γείτονά του - Καταδικάστηκε σε ισόβια