Ελλάδα|10.10.2023 13:51

«Τα’ χασα είναι περίεργο να βλέπεις να σπρώχνουν τον αδερφό σου στον θάνατο», η συγκλονιστική μαρτυρία του αδελφού του Αντώνη Καργιώτη

Newsroom

«Ξημερώματα με πήραν τηλέφωνο από το Λιμενικό και μου το είπαν. Και έκλαιγε και αυτό το παιδί γιατί τον ήξερε τον Αντώνη», είπε ο αδελφός του Νίκου Καργιώτη, Αντώνης, περιγράφοντάς πώς έμαθε για τον θάνατο του.

Όπως είπε στη συνέχεια μπήκε στο διαδίκτυο και είδε το βίντεο που δείχνει μέλη του πληρώματος του Blue Horizon να σπρώχνουν τον αδελφό στο Λιμάνι του Πειραιά και στη συνέχεια να τον εγκαταλείπουν να πνιγεί.  «Τα’ χασα ... είναι περίεργο συναίσθημα να βλέπεις κάποιον να σπρώχνει τον αδερφό σου στον θάνατο.. άνοιξε η γη και με κατάπιε εκείνη τη στιγμή», σχολίασε, μιλώντας στο MEGA.

«Πώς μπορεί να αφαιρέσει κάποιος έτσι απλά μια ζωή, τόσο εύκολα ;Ειδικά κάποιος που είναι γνώστης στο αντικείμενο, ξέρει τι μπορεί να συμβεί, αντί να τον τραβήξει να τον πάρει μέσα, τον άφησε να πνιγεί», αναρωτήθηκε. Ερωτηθείς τι θα ήθελε να πεις στον άνθρωπο που τον έσπρωξε, απάντησε λακωνικά «Γιατί;».

Σημείωσε, ακόμα, πως ο αδελφός του συνήθιζε να επισκέπτεται την Αθήνα για να βλέπει τους φίλους του «του άρεσε αυτή η βόλτα, να πηγαίνει πάνω, ήθελε να φεύγει λίγο από εδώ.. του άρεσε ο Πειραιάς, και πολλές φορές μου είχε πει, ότι περπατούσε εκεί στο λιμάνι και έκανε τη βόλτα του και του άρεσε και συναντούσε και…μου έλεγε ονόματα διάφορα… και σε ένα τέτοιο ταξίδι».

Πρόσχαρος και καλοσυνάτος 

Το Mega εκτός από την μαρτυρία του αδερφού του, φιλοξένησε τις ιστορίες φίλων και γνωστών του από τον Άγιο Νικόλαο Ηρακλείου Κρήτης, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε ο Αντώνης. Όλοι έκαναν λόγο για έναν πρόσχαρο και καλοσυνάτο άνθρωπο.

Από μία κάτοικο που περιέγραψε πως, την βοήθησε, όταν ήταν έγκυος να κουβαλήσει τα ψώνια της απ’ το σούπερ μάρκετ στο σπίτι μέχρι τον δάσκαλο του χωριού, ο οποίος περιέγραψε πως ο Αντώνης τον βοηθούσε στις τοπικές εκδηλώσεις.

ειδήσεις τώραλιμάνι Πειραιάδολοφονία