Πόλεμος στο Ισραήλ: Σε ετοιμότητα το Πολεμικό Ναυτικό - Στην Ανατολική Μεσόγειο η φρεγάτα «Ψαρά»
NewsroomΑπό την αρχή, η Ελλάδα διατήρησε φιλοϊσραηλινή στάση και τόσο το ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό όσο και το σύνολο της ναυτικής παρουσίας του ΝΑΤΟ στην περιοχή βρίσκονται σήμερα σε ύψιστη επιφυλακή.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η φρεγάτα Ψαρά έχει τοποθετηθεί στην Ανατολική Μεσόγειο ως μέρος της Δύναμης Αυξημένης Ετοιμότητας του ΝΑΤΟ, μαζί με σκάφη από άλλα κράτη μέλη.
Κατευθυνόμενο προς τα ύδατα κοντά στο Ισραήλ, το USS Gerald R. Ford βρίσκεται επί του παρόντος εν πλω με συνοδευτικά πλοία, τα οποία έχουν εισέλθει στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου.
Με τα μέχρι τώρα δεδομένα στην Ανατολική Μεσόγειο έχουν αναπτυχθεί 1 αεροπλανοφόρο, 7 αντιτορπιλικά, 4 φρεγάτες και 1 καταδρομικό, καθώς και άγνωστος αριθμός υποβρυχίων, πλοίων υποστήριξης και αεροσκαφών καθώς και η αερομετεφερόμενη Ομάδα Κρούσης.
- Leon of Athens στο ethnos.gr: «Αγαπώ το Παγκράτι, δεν θεωρώ ότι έχει αλλοιωθεί η φυσιογνωμία του»
- Marfin: «Είμαι αθώα» - Επιστρέφει αυτοβούλως από τη Βρετανία η 46χρονη για να καταθέσει
- Αλαλούμ στον ΣΥΡΙΖΑ: Ξεκινά η συνεδρίαση της ΚΕ παρά τη μικρή προσέλευση
- Θλίψη στο τελευταίο «αντίο» της Πάολας Ρεβενιώτη - Σε κλίμα συγκίνησης η πολιτική κηδεία της στο Α' Νεκροταφείο