Ελλάδα|22.03.2019 18:03
Κυκλοφοριακό κομφούζιο στον Κηφισό και το κέντρο της Αθήνας
NewsroomΑρκετή υπομονή πρέπει να έχουν αυτή την ώρα οι οδηγοί που κυκλοφορούν στο κέντρο της Αθήνας αλλά και επί της Αθηνών – Λαμίας.
Μεγάλα προβλήματα εντοπίζονται στο ποτάμι από το ύψος του Ταύρου έως τις τρεις γέφυρες και από το ύψος της Νέας Ιωνίας έως την μεταμόρφωση.
Κυκλοφοριακό χάος επικρατεί και στο κέντρο της Αθήνας. Προβλήματα εντοπίζονται αυτή την ώρα στην Πειραιώς από το ύψος της Πέτρου Ράλλη, στη Σταδίου, την Ακαδημίας και όλους τους δρόμους γύρω από το Σύνταγμα.
Σημαντικά προβλήματα και στο Φάληρο λόγο των έργων που είναι σε εξέλιξη το τελευταίο διάστημα στην Παραλιακή στο ύψος του Δέλτα Φαλήρου και το Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος».
Διαβάστε ακόμη
- Η στρατηγική του «θυσιαζόμενου πιόνιου», τα εκατομμύρια του εκλεκτού του Αυγενάκη και η εμπλοκή του Παπαστεργίου στις άδειες της «Βιολάντα»
- «Εκτίθενται οι θεσμοί»: Γιατί οι συγγενείς των θυμάτων στα Τέμπη είναι οργισμένοι με τις εκταφές - εξπρές
- Στα «χαρακώματα» με το Μεταφορών οι οδηγοί ταξί: Θύελλα αντιδράσεων στη διαβούλευση και στο βάθος... απεργίες διαρκείας
- Οι αιχμηρές αναφορές Δένδια για τις δημοσκοπικές επιδόσεις και τα μηνύματα στο γαλάζιο εσωτερικό