Ελλάδα|11.10.2023 17:10

Μακελειό στη Λούτσα: Αυτός είναι ο 32χρονος εκτελεστής των έξι Τούρκων – Tο υλικό που έχει στα χέρια της η ΕΛ.ΑΣ.

Newsroom

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την υπόθεση της εκτέλεσης των έξι Τούρκων στη Λούτσα.

Όπως μετέδωσε η Μίνα Καραμήτρου στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του OPEN, η αστυνομία έχει στα χέρια της υλικό από κάμερες ασφαλείας, όπου απαθανατίζεται ο 32χρονος συλληφθείς, λίγη ώρα πριν φτάσει στο σπίτι όπου στην ουσία παγίδευσε τους έξι Τούρκους που λίγο αργότερα εκτέλεσε.

Οι διάλογοι με το θύμα

Ο 32χρονος συνελήφθη λίγη ώρα μετά τη δολοφονία, στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. Στα πλάνα, έχει σταματήσει σε ένα περίπτερο της περιοχής. Την ίδια στιγμή, η έρευνα στα κινητά τηλέφωνα των έξι θυμάτων συνεχίζεται και, μάλιστα, εκεί αποκαλύπτεται πώς, στην ουσία, παγίδευσε τα θύματά του. Στο κινητό τηλέφωνο ενός από τους έξι Τούρκους υπάρχει ένας διάλογος του ίδιου με τον εκτελεστή. Εκεί, το θύμα λέει στον 32χρονο, «Αδερφέ, ο Baris (εννοεί ένα από τα θύματα) κάνει για δύο άτομα. Έξι άτομα πώς θα χωρέσουμε στο αυτοκίνητο;», με τον 32χρονο να τού απαντάει, «Θα χωρέσουμε, είναι 8 χιλιόμετρα δρόμος. Εκείνος θα κάτσει μπροστά. Οι άλλοι θα χωρέσετε πίσω. Δε θα υπάρξει θέμα».

Υπενθυμίζεται ότι, ο 32χρονος, προκειμένου να παγιδεύσει τα θύματά του, τούς είχε πει ότι θα τους μεταφέρει στο αεροδρόμιο για να διαφύγουν από τη χώρα και, τελικά, τους οδήγησε στο σημείο που, μαζί με τους υπόλοιπους εκτελεστές τούς δολοφόνησαν.

εκτέλεσηΛούτσαειδήσεις τώραΕΛΑΣΤούρκοι