Ελλάδα|22.03.2019 21:52
Τουρκική άσκηση με πυρά στο Αιγαίο την παραμονή της 25ης Μαρτίου
NewsroomΗ Άγκυρα συνεχίζει καθημερινά τις προκλήσεις στο Αιγαίο με την τελευταία εξέλιξη να είναι μια νέα NAVTEX για στρατιωτική άσκηση παραμονή της 25ης Μαρτίου.
Πιο συγκεκριμένα, το τουρκικό Ναυτικό δεσμεύει την περιοχή στο Αιγαίο μεταξύ Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου για την διεξαγωγή ασκήσεων με πυρά.
Η Τουρκία συνεχίζει την επιθετικής της πολιτική στο Αιγαίο, αυτή τη φορά με έναν πιο ιδιαίτερο συμβολισμό, καθώς οι ασκήσεις θα πραγματοποιηθούν ανήμερα της 25ης Μαρτίου και όταν την ίδια στιγμή νότια του Καστελόριζου το τουρκικό Πολεμικό Ναυτικό προγραμματίζει νέα ναυτικά γυμνάσια.
Διαβάστε ακόμη
- Κραυγή απόγνωσης Έλληνα κτηνοτρόφου στο OPEN: «Ποια φέτα; Σε λίγο δε θα έχουμε γάλα ούτε για γιαούρτι»
- Δύσκολες ώρες για τον πατέρα της Μέγκαν Μαρκλ - Ακρωτηριάστηκε το πόδι του και νοσηλεύεται στην εντατική
- Κλήρωση Μουντιάλ 2026: Οι 12 όμιλοι για το μεγάλο ποδοσφαιρικό ραντεβού του καλοκαιριού
- «Η Τουρκία εγκαταλείπει τα S-400 και ξεκινάει να προμηθεύεται F-35», λέει ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Άγκυρα