Περίεργη υπόθεση με 4 προσαγωγές στο κέντρο της Αθήνας: Ανάμεσά τους και ένας αστυνομικός - Τι βρήκαν στο όχημά τους
NewsroomΜε μια περίεργη υπόθεση ασχολούνται τις τελευταίες ώρες οι Αρχές ενώ υπάρχει και η εμπλοκή ενός αστυνομικού.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Μίνας Καραμήτρου για το Open, τα ξημερώματα οι αστυνομικοί έκαναν έλεγχο σε ένα αυτοκίνητο στο κέντρο της Αθήνας που επέβαιναν 4 άτομα. Ανάμεσα σε αυτά, διαπίστωσαν πως ένας ήταν συνάδελφός τους. Πρόκειται για έναν αστυφύλακα ο οποίος μάλιστα υπηρετεί σε τμήμα στο κέντρο της Αθήνας. Οι άλλοι δύο ήταν αλλοδαποί και ένας Ρομά.
Από τον έλεγχο, μέσα στο αυτοκίνητο οι αστυνομικοί εντόπισαν διαρρηκτικά εργαλεία ενώ διαπιστώθηκε πως οι άλλοι τρεις επιβαίνοντες είναι σεσημασμένοι.
Όταν έκαναν σωματικό έλεγχο στα 4 άτομα διαπίστωσαν πως πάνω στον αστυνομικό υπήρχε ένα μαχαίρι. Όταν μάλιστα έκαναν έρευνα και στα προσωπικά του αντικείμενα διαπίστωσαν ότι υπήρχαν φωτογραφίες με όπλα και γυναίκες.
Όλοι τους έχουν προσαχθεί στο τμήμα και είναι μια διαδικασία σε εξέλιξη για το εάν θα ασχοληθεί το Εσωτερικών Υποθέσεων.
- Εμπρησμός σε φαρμακείο στην Αρκαδία: Η στιγμή που σπάνε την τζαμαρία και βάζουν φωτιά
- Δίμηνη παράταση Γεωργιάδη για το ψηφιακό αποθετήριο - Πότε θα αναρτώνται τα αποτελέσματα των διαγνωστικών εξετάσεων
- Νέο πλαίσιο για τους πληγέντες από φυσικές καταστροφές: Πιο γρήγορες αποζημιώσεις και δεύτερη ευκαιρία για παλιούς δικαιούχους
- Δημήτρης Κόκοτας: Η τελευταία του τηλεοπτική εμφάνιση και το συγκινητικό «αντίο» της Τραϊάνας Ανανία