Ελλάδα|19.10.2023 12:01
Φαρ Ουέστ έξω από βενζινάδικο στο Ρέθυμνο - 43χρονος άρχισε να πυροβολεί ξαφνικά έναν 35χρονο
NewsroomΕπεισόδιο με πυροβολισμούς σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (18/10) σε πρατήριο υγρών καυσίμων επί του ΒΟΑΚ. Ειδικότερα, τις απογευματινές ώρες, σε περιοχή του Πρίνου είχε σταθμεύσει το όχημά του ένας 35χρονος σε πρατήριο υγρών, όταν ξεκίνησαν να τον πυροβολούν.
Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε στις αστυνομικές Αρχές, ένας 43χρονος εμφανίστηκε ξαφνικά και τον πυροβόλησε τέσσερις φορές ενώ ο ίδιος βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο.
Ευτυχώς, καμία από τις σφαίρες δεν πέτυχε τον 35χρονο, ο οποίος κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία κατονομάζοντας τον δράστη με τον οποίο φέρεται να είχαν προσωπικές διαφορές, μεταδίδει το neakriti.gr.
Οι Αρχές έχουν ξεκινήσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του 43χρονου δράστη.
Διαβάστε ακόμη
- «Μυρωδιά που μας έκαιγε τον λαιμό»: Φίλες που ταξίδευαν μαζί περιγράφουν τη νύχτα της 28ης Φεβρουαρίου στα Τέμπη
- Η αρχή του τέλους για τον Τραμπ: Όταν η λαϊκή δυσαρέσκεια γίνεται κύμα ανατροπής
- Ακόμη και ιατρικές υπηρεσίες με προσφορές Black Friday - Άμεση απόσυρση των διαφημίσεων ζητά ο ΙΣΑ
- Halloween στο Γκάζι: «Τα πόδια τους έχουν σημάδια από μαστίγια» - Σοκαριστικές καταγγελίες για το βίαιο πάρτι