Ελλάδα|05.11.2018 20:01

Τι λέει η 19χρονη που πέταξε το βρέφος της στα σκουπίδια

Newsroom

«Νιώθω σαν να μην ήμουν εγώ αυτή που το έκανε. Σαν να ήταν κάποια άλλη, ζητώ συγγνώμη από την κοινωνία και το Θεό. Μιλάω με πνευματικό κι ευχαριστώ το Θεό», ανέφερε, μεταξύ άλλων, η ίδια στον ΣΚΑΪ.  

Η 19χρονη κατηγορήθηκε ότι με τη βοήθεια της μητέρας της σκότωσε το μωρό που γέννησε στο σπίτι της και έπειτα το πέταξε σε κάδο στην Πετρούπολη. Η ίδια, μιλώντας στην κάμερα, περιέγραψε τις δύσκολες συνθήκες που αντιμετώπισε στη φυλακή, τονίζοντας ότι στήριγμά της υπήρξε κυρίως η αδελφική της φίλη αλλά και ο αδερφός της. 

Δηλώνει χαρούμενη με την αποφυλάκιση της και αναμένει σύντομα να αποφυλακιστεί και η μητέρα της. Η 19χρονη αναφέρθηκε στα δύσκολα παιδικά χρόνια που πέρασε, όταν στα 12 της, όπως είπε, έχασε τον πατέρα της. Όπως είπε η 19χρονη, κλήθηκε να στηρίξει την οικογένεια ενώ παράλληλα υφίσταντο σχολικό εκβιασμό και περιθωριοποίηση λόγω των κιλών της, από τους συνομηλίκους της.

Μίλησε και για την πρώτη της σχέση, λέγοντας: «Την πρώτη φορά ένιωσα ότι ντρόπιασα την οικογένειά μου, που μου συνέβη αυτό», δήλωσε χαρακτηριστικά. Αναφέρθηκε και στη δεύτερη σχέση της, που είχε ως αποτέλεσμα την εγκυμοσύνη και τη φρικτή εξέλιξή της. Σύμφωνα με την γνωμάτευση ειδικών, η 19χρονη παρουσίασε πρόωρη οξεία επιλόχεια κατάθλιψη, με αποτέλεσμα να προβεί στην αποτρόπαια αυτή πράξη.

σκουπίδιαΠετρούπολη