Ελλάδα|24.10.2023 12:31

Μάχη για τη ζωή του δίνει ο 17χρονος που τραυματίστηκε σε τροχαίο: «Ευθύνεται 100% η κακή κατάσταση της ασφάλτου», ξεσπά ο πατέρας του

Newsroom

Διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Βενιζελείου Νοσοκομείου, δίνει μάχη για τη ζωή του ο 17χρονος που επέβαινε σε αυτοκίνητο που τα ξημερώματα της Παρασκευής εξετράπη της πορείας του και καρφώθηκε σε κολώνα φωτισμού στο Ηράκλειο.

Ο πατέρας του νεαρού απευθύνει μέσω του cretalive  έκκληση στους αρμόδιους να φτιαχτεί το οδόστρωμα στο σημείο, τονίζοντας πως «για το τροχαίο ευθύνεται 100% η κακή κατάσταση της ασφάλτου».

«Εμένα το παιδί μου ό,τι ήταν να το πάθει, το έπαθε. Κάνω έκκληση για να μην πάθουν κακό άλλοι άνθρωποι, άλλα παιδιά. Τι άλλο πρέπει να γίνει για να αποκαταστήσουν το πρόβλημα; Αν δεν έχουν εκείνοι λεφτά για να το φτιάξουν, να το πούνε σε μένα και εγώ θα πληρώσω το τίμημα για δύο μπετονιέρες. Πόσο τελικά κοστίζει η ανθρώπινη ζωή;», σημειώνει.

Σημειώνεται πως ο 17χρονος έχει υποστεί βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και σύμφωνα με τους γιατρούς που τον παρακολουθούν η κατάσταση της υγείας του κρίνεται δύσκολη.

Ηράκλειοειδήσεις τώρατροχαίο