Ελλάδα|25.10.2023 09:52

Voucher - ΚΑΥΑΣ ανέργων Αττικής 1000€ - Πού τους δίνετε

Newsroom

Οι αιτήσεις στο voucher.gov.gr έκλεισαν την Τρίτη στις 2μ.μ. και όποιοι άνεργοι έκαναν αίτηση για το πρόγραμμα κατάρτισης στις πράσινες και ψηφιακές δεξιότητες πήραν έναν ατομικό αριθμό ΚΑΥΑΣ.

Με αυτόν τις επόμενες ημέρες που θα ανοίξει η διαδικασία επιλογής φορέα κατάρτισης θα μπορούν άμεσα να ξεκινήσουν την κατάρτιση για να πάρουν τα 1.000 ευρώ.

Για την Αττική οι άνεργοι μπορούν από τώρα να στείλουν τον ΚΑΥΑΣ τους μαζί με το τηλέφωνο επικοινωνίας τους και το email τους στον φορέα κατάρτισης goLearn στο email info@golearn.gr ώστε άμεσα να προετοιμάσουν την έναρξη της κατάρτισης και να μην χάσουν ούτε λεπτό.

Άνεργοι Αττικής: Στείλτε τον ΚΑΥΑΣ στην goLearn για το Voucher - Επίδομα των 1000 ευρώ

Η πλειοψηφία των ωρών της κατάρτισης για τα χίλια ευρώ είναι εξ αποστάσεως. Βεβαίως, υπάρχει ένα μικρό κομμάτι με δια ζώσης κατάρτιση όπου μπορείτε να την κάνετε στον φορέα κατάρτισης της goLearn

Στην goLearn μεταξύ πολλών προγραμμάτων προσφέρονται τα κορυφαία σεμινάρια πάνω στο Digital Marketing ή στο Social Media Marketing με κορυφαία Πιστοποίηση

Στο τέλος της κατάρτισης και της Πιστοποίησης οι ωφελούμενοι άνεργοι θα λάβουν και τα χίλια ευρώ.

 ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΥΑΣ ΣΑΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΜΑ ή ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΣΤΟ INFO@GOLEARN.GR μαζί με τηλέφωνο και email

Ενδεικτικά κορυφαία προγράμματα μεταξύ πολλών που μπορείτε να ξεκινήσετε στην goLearn

  • Digital Marketing
  • Ειδικός στην χρήση τεχνικών και εργαλείων Social Media Marketing
  • Γραμματεία Διοίκησης
  • Επιχειρηματικές Δεξιότητες για Εκμετάλλευση των Πράσινων Ευκαιριών

Στο τέλος της κατάρτισης παίρνετε και Πιστοποίηση μετά από εξετάσεις - Η Πιστοποίηση είναι πολύ σημαντική για το βιογραφικό σας καθώς πιστοποιεί δεξιότητες και επαγγελματικά προσόντα.

πρόγραμμα κατάρτισηςάνεργοιειδήσεις τώραvoucher