Ελλάδα|26.10.2023 12:48
Εργατικό ατύχημα στην Κρήτη: Ελαιοχρωματιστής έπαθε ηλεκτροπληξία ενώ έκανε εργασίες συντήρησης σε σούπερ μάρκετ
NewsroomΣτο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ηρακλείου μεταφέρθηκε νωρίτερα σήμερα άνδρας, μετά από ηλεκτροπληξία κατά τη διάρκεια εργασιών.
Το ατύχημα συνέβη γύρω στις 11 το πρωί στην οδό Παρασκευοπούλου, στο Ηράκλειο. Όπως ανέφεραν αστυνομικές πηγές στην ΕΡΤ ο άνδρας, ελαιοχρωματιστής, πραγματοποιούσε εργασίες συντήρησης σε super market. Ενώ έβαφε, κάτω από ασαφείς ακόμη συνθήκες, χτυπήθηκε από ρεύμα και έπεσε από ύψος 1-2 μέτρων.
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον παρέλαβε και τον μετέφερε στο εφημερεύον νοσοκομείο. Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛΑΣ και το ΕΚΑΒ ο τραυματίας κατά τη μεταφορά του είχε τις αισθήσεις του και επικοινωνούσε με το περιβάλλον.
Διαβάστε ακόμη
- «Νάρκη» το ενεργειακό για τα νοικοκυριά: Ποια μέτρα παίρνει η κυβέρνηση - Τι συζητήθηκε στο ευρωπαϊκό ραντεβού των 27
- Η Γκιλφόιλ και τα αμείλικτα ερωτήματα της αμερικανικής στρατηγικής στην Ελλάδα
- Στα όρια της εξαφάνισης η λίμνη Κορώνεια - Έχει χάσει το 94% των επιφανειακών νερών της
- Νάξος: Ένα γαστρονομικό φεστιβάλ ανάμεσα στις ελιές