Αποτροπιασμός στην Κοζάνη: Καταγγελία πως εξέδιδαν 37χρονη που είναι έγκυος - Τρεις συλλήψεις για μαστροπεία
NewsroomΣτον εισαγγελέα Κοζάνης αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα, Τρίτη, οι τρεις συλληφθέντες που κατηγορούνται για υπόθεση μαστροπείας και σωματικής βλάβης εις βάρος 37χρονης αλλοδαπής, η οποία μετά την καταγγελία της χθες στην Αστυνομία, κατέρρευσε και οδηγήθηκε στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης.
Σύμφωνα με πληροφορίες η 37χρονη, που είναι έγκυος, κατήγγελλε στην Αστυνομία ότι υπέστη από έναν 70χρονο σωματική βλάβη και προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας. Στο πλαίσιο της ανάκρισης προέκυψε και η εμπλοκή μιας 40χρονης και ενός 60χρονου, οι οποίοι κατηγορούνται για εμπορία ανθρώπου.
Ακολούθησε από την πλευρά της Αστυνομίας η σύλληψη και των τριών. Εις βάρος της 40χρονης ασκήθηκε δίωξη και για κατοχή ναρκωτικών γιατί βρέθηκαν πάνω της και ναρκωτικά δισκία, ενώ η Ασφάλεια Κοζάνης συνεχίζει την προανάκριση για την τυχόν εμπλοκή και άλλων ατόμων στην υπόθεση.
- Φωτιά στη Βοιωτία: «Κόλαση επί γης» στο Πόρτο Γερμενό - Οι φλόγες φτάνουν στη θάλασσα - 112 για εκκένωση στη Ψάθα
- «Θα ψάχνετε να βρείτε σπίτι»: Συνελήφθη ελεγχόμενος για λαθρεμπόριο που απείλησε ελεγκτές με «μπράβους»
- Πύραυλος της SpaceX βρίσκεται καθ' οδόν να συγκρουστεί με τη Σελήνη - Έρχεται έκρηξη τριών τόνων TNT
- Οι ματωμένες γροθιές... και πατούσες του καράτε: Δύο άνδρες και τα σκυλιά τους ενεπλάκησαν σε άγριο καβγά