Ελλάδα|07.11.2023 21:18

Βόλος: Είχε συλληφθεί να οδηγεί μεθυσμένος ο οδηγός που παρέσυρε το βρέφος - Τι λέει ο δικηγόρος του

Newsroom

Υπό την επήρεια αλκοόλ είχε συλληφθεί πριν 10 χρονιά ο οδηγός της μηχανής που το βράδυ του περασμένου Σαββάτου παρέσυρε και σκότωσε στον Βόλο το μόλις τριών μηνών βρέφος.

Σύμφωνα με το Mega, το 2012, ο 33χρονος σήμερα άνδρας που παρέσυρε παππού και βρέφος στο Βόλο, είχε πέσει στα χέρια των ανδρών της Τροχαίας, καθώς σε έλεγχο που του έκαναν, διαπίστωσαν ότι είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

Ο 33χρονος μετά την απολογία του το πρωί της Τρίτης στον ανακριτή, αφέθηκε ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης της εξόδου από τη χώρα. Οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει τη δικογραφία περιμένουν τις εξετάσεις αίματος, προκειμένου να διαπιστώσουν, εάν το βράδυ του δυστυχήματος ο 33χρονος οδηγούσε νηφάλιος ή είχε καταναλώσει αλκοόλ.

Τι λέει ο δικηγόρος του 33χρονου

Ο δικηγόρος του 33χρονου οδηγού δήλωσε: «Είναι συντετριμμένος. Έχει χτυπήσει και ο ίδιος. Ζήτησε να μην νοσηλευτεί παρά τους φριχτούς πόνους ώστε να παρακολουθήσει τις εξελίξεις. Είναι συντετριμμένος. Θυμάται οριακά τη σκηνή. Είναι υπό κατάρρευση. Τον είδε τελευταία στιγμή. Όταν τον είδε, προσπάθησε να τον αποφύγει, αλλά δεν τα κατάφερε. Ο ίδιος λέει πως δεν έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα. Είχε περάσει με πράσινο το προηγούμενο φανάρι. Δεν έχουν βγει οι τοξικολογικές εξετάσεις. Το ατύχημα έγινε 10 το βράδυ, το μεσημέρι ήταν με κάποιον φίλο του σε ένα ουζερί αλλά ήταν νωρίς. Δεν νομίζω πως συνδέεται με το αλκοόλ».

Σε σχέση με το εάν είχε συλληφθεί κατά το παρελθόν, ο δικηγόρος του είπε: «Το ποινικό μητρώο του είναι καθαρό. Δεν ξέρω εάν είχε κάτι στο παρελθόν. Δεν προκύπτει ότι έκανε ελιγμούς πριν το ατύχημα».

δυστύχημααλκοόλΒόλοςβρέφοςειδήσεις τώρα