Ελλάδα|08.11.2023 12:10

Συγκινητική στιγμή: Η μητέρα της 21χρονης Έμμας συναντήθηκε με τη γυναίκα που πήρε το νεφρό της - «Έχει ένα κομμάτι της»

Newsroom

Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης όπου γίνεται η δίκη για τον θάνατο της 21χρονης Έμμας, η οποία παρασύρθηκε πέρσι τον Νοέμβριο από διερχόμενο Ι.Χ. αυτοκίνητο στην προσπάθειά της να διασχίσει την οδό Εγνατία, στο ύψος της Καμάρας, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της. Στο εδώλιο ο 27χρονος οδηγός του Ι.Χ. που εκτός από επικίνδυνη οδήγηση κατηγορείται ότι εγκατέλειψε την παθούσα στο οδόστρωμα. Κατά τη διάρκεια της δίκης η μητέρα της 21χρονης συναντήθηκε με λήπτρια που έλαβε το νεφρό της άτυχης φοιτήτριας.

«Αυτή η γυναίκα έχει ένα κομμάτι της Εμμανουέλας μου»

Η μητέρα της φοιτήτριας, Κέλλυ Καμπάκη, εμφανώς συγκινημένη δήλωσε ότι «αυτή η γυναίκα έχει ένα κομμάτι της Εμμανουέλας μου».Η κ. Καμπάκη, εμφανώς συγκινημένη δήλωσε στο thesstoday «χθες όλη μέρα έκλαιγα, σήμερα χαμογελάω. Αυτή η γυναίκα έχει ένα κομμάτι της Εμμανουέλας μου. Και το πιο σημαντικό είναι πως είναι καλά. Όταν πήραμε την απόφαση για τη δωρεά οργάνων δεν ξέραμε τίποτα. Δεν γνωρίζαμε τι σημαίνει ούτε πώς θα νιώσουμε».Μάλιστα, όπως σημείωσε η Κέλλυ Καμπάκη, η οικογένεια της 21χρονης έχει επικοινωνήσει και με τα υπόλοιπα άτομα τα οποία έλαβαν τα όργανα του παιδιού τους.


«Ευχαριστώ πάρα πολύ»

«Ευχαριστώ πολύ. Δεν ξέρω τι να πω. Είμαι πολύ συγκινημένη», δήλωσε η 52χρονη Μαρούλα Χωραφά, που επί 10 χρόνια έκανε αιμοκάθαρση, μέχρι την ημέρα που έλαβε το νεφρό της Έμμας, σύμφωνα με το thesstoday.gr. 

Θεσσαλονίκηθάνατοςτροχαίοειδήσεις τώρα