Ελλάδα|12.11.2023 19:10

Στα κρατητήρια ως την Πέμπτη η Εύη Βατίδου - Κακουργηματική δίωξη για το τροχαίο και τον τραυματισμό του μοτοσικλετιστή

Newsroom

Η Εύη Βατίδου παραμένει κρατούμενη ως την ερχόμενη Πέμπτη, όταν και αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του ανακριτή για το τροχαίο περιστατικό στη Γλυφάδα με μοτοσικλέτα. Στην ίδια έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος.

Ο εισαγγελέας άσκησε σε βάρος της παρουσιάστριας και πρώην μοντέλου ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη τετελεσμένη και σε απόπειρα. Η κατηγορούμενη οδηγήθηκε, στη συνέχεια, στον ανακριτή, όπου και ζήτησε και έλαβε προθεσμία για την απολογία της. Ο ανακριτής διέταξε την συνέχεια της κράτησής της έως την απολογία της.

Η Βατίδου, όπως έχει γίνει γνωστό, φέρεται να κυνήγησε με το αυτοκίνητό της οδηγό μηχανής, στην οποία επέβαινε ως συνοδηγός και μία γυναίκα. Η αφορμή πιθανότατα υπήρξε ζημιά που της προκάλεσαν οι επιβαίνοντες στη μηχανή, στον καθρέφτη του αυτοκινήτου της. Σύμφωνα με τις πληροφορίες επικράτησε ένταση κατά το περιστατικό, η οποία και κλιμακώθηκε, με αποτέλεσμα η κατηγορούμενη να εμβολίσει τη μηχανή, κίνηση που προκάλεσε και τον τραυματισμό της γυναίκας.

Οι ισχυρισμοί Κούγια

Ο δικηγόρος και πρώην σύζυγος της Έφης Βατίδου, Αλέξης Κούγιας, ισχυρίζεται ότι, η ίδια, δέχτηκε επίθεση με χυδαίες βρισιές και απειλές από κάποιον που επέβαινε στη μοτοσικλέτα. Ο Κούγιας ισχυρίζεται ότι, «η πρώην σύζυγός μου προσπάθησε να επικοινωνήσει με την αστυνομία με κλειστά τα τζάμια. Τότε αυτός έβγαλε το κράνος του και άρχισε να χτυπά το αυτοκίνητο και συγχρόνως της έσπασε και της κατέβασε τον καθρέφτη. Τον ξεκόλλησε στην κυριολεξία.Όταν κατάλαβε ότι η πρώην σύζυγός μου έπαιρνε την αστυνομία, τότε ανέβηκε στη μηχανή – που δεν είχε πινακίδες – και έφυγε».

Πάντα σύμφωνα με τον ποινικολόγο, η πρώην σύζυγός του ακολούθησε, στη συνέχεια, οδικώς τον οδηγό της μοτοσικλέτας, ο οποίος την οδήγησε σε δύσβατα σημεία της Άνω Γλυφάδας. Κάποια στιγμή η μηχανή ανετράπη και αυτό είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό της συνοδηγού της.

Οι δηλώσεις του δικηγόρου της

Το χρονικό

H 47χρονη φέρεται να ακολούθησε και να εμβόλισε με το αυτοκίνητο της μοτοσικλέτα στην οποία επέβαιναν μια 57χρονη και ένας 58χρονος με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό της γυναίκας, η οποία μεταφέρθηκε με κατάγματα στα χέρια και στα πόδια στο νοσοκομείο.

Ελαφρά έχει τραυματιστεί την ίδια ώρα ο 58χρονος. Με βάση αστυνομικές πηγές, ο οδηγός της μοτοσικλέτας έσπασε τον καθρέφτη του αυτοκινήτου της και τότε το μοντέλο άρχισε να ακολουθεί το ζευγάρι μέχρι που με τους χειρισμούς του οχήματος της τους εμβόλισε.

Όλα αυτά διαδραματίστηκαν στην οδό Σουλίου στις 00:30 της Κυριακής, ενώ την υπόθεση χειρίζεται το Τμήμα Γλυφάδας.

Αλέξης ΚούγιαςΓλυφάδαειδήσεις τώραΕύη Βατίδουσύλληψη