Ελλάδα|13.11.2023 08:14

Εύη Βατίδου: Σήμερα η απολογία της για τον εμβολισμό μοτοσυκλέτας

Newsroom

Αντιμέτωπη με κατηγορίες για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη τετελεσμένη και σε απόπειρα είναι η Εύη Βατίδου, καθώς κατηγορείται ότι καταδίωξε και εμβόλισε μία μοτοσυκλέτα τα ξημερώματα της Κυριακής στη Γλυφάδα, τραυματίζοντας σοβαρά μία γυναίκα και πιο ελαφρά τον οδηγό.

Μετά τις κατηγορίες που της απαγγέλθηκαν από τον εισαγγελέα, το πρώην μοντέλο οδηγήθηκε στον ανακριτή, όπου και ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα, Δευτέρα 13 Νοεμβρίου. Από την Κυριακή, παραμένει κρατούμενη.

Η κα Βατίδου αρνείται τις κατηγορίες, ενώ το ζευγάρι που κατεδίωξε νοσηλεύεται.

Η κατηγορούμενη αναμένεται να βρεθεί ενώπιον του ανακριτή στις 11:00.

Τι υποστηρίζει ο δικηγόρος της, Αλέξης Κούγιας

Ο δικηγόρος και πρώην σύζυγος της Έφης Βατίδου, Αλέξης Κούγιας, ισχυρίζεται ότι, η ίδια, δέχτηκε επίθεση με χυδαίες βρισιές και απειλές από κάποιον που επέβαινε στη μοτοσικλέτα. Ο Κούγιας ισχυρίζεται ότι, «η πρώην σύζυγός μου προσπάθησε να επικοινωνήσει με την αστυνομία με κλειστά τα τζάμια. Τότε αυτός έβγαλε το κράνος του και άρχισε να χτυπά το αυτοκίνητο και συγχρόνως της έσπασε και της κατέβασε τον καθρέφτη. Τον ξεκόλλησε στην κυριολεξία.Όταν κατάλαβε ότι η πρώην σύζυγός μου έπαιρνε την αστυνομία, τότε ανέβηκε στη μηχανή -που δεν είχε πινακίδες- και έφυγε».

Πάντα σύμφωνα με τον ποινικολόγο, η πρώην σύζυγός του ακολούθησε, στη συνέχεια, οδικώς τον οδηγό της μοτοσικλέτας, ο οποίος την οδήγησε σε δύσβατα σημεία της Άνω Γλυφάδας. Κάποια στιγμή η μηχανή ανετράπη και αυτό είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό της συνοδηγού της.

Οι δηλώσεις του δικηγόρου της

Το χρονικό

H 47χρονη φέρεται να ακολούθησε και να εμβόλισε με το αυτοκίνητο της μοτοσικλέτα στην οποία επέβαιναν μια 57χρονη και ένας 58χρονος με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό της γυναίκας, η οποία μεταφέρθηκε με κατάγματα στα χέρια και στα πόδια στο νοσοκομείο.

Ελαφρά έχει τραυματιστεί την ίδια ώρα ο 58χρονος. Με βάση αστυνομικές πηγές, ο οδηγός της μοτοσικλέτας έσπασε τον καθρέφτη του αυτοκινήτου της και τότε το μοντέλο άρχισε να ακολουθεί το ζευγάρι μέχρι που με τους χειρισμούς του οχήματος της τους εμβόλισε.

Όλα αυτά διαδραματίστηκαν στην οδό Σουλίου στις 00:30 της Κυριακής, ενώ την υπόθεση χειρίζεται το Τμήμα Γλυφάδας.

Εύη ΒατίδουΓλυφάδαειδήσεις τώραΑλέξης Κούγιας