Ελλάδα|13.11.2023 12:45

Εύη Βατίδου: Έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί για το τροχαίο - Τι ισχυρίζονται οι δύο πλευρές

Newsroom

Το κατώφλι του ανακριτή πέρασε τη Δευτέρα η Εύη Βατίδου, συνοδευόμενη από τον δικηγόρο και πρώην σύζυγό της, Αλέξη Κούγια. Σύμφωνα με πληροφορίες, ζήτησε και έλαβε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί για τον εμβολισμό της μηχανής τα ξημερώματα της Κυριακής στη Γλυφάδα, όπου τραυματίστηκαν οι δύο αναβάτεςΜέχρι την απολογία της, η κυρία Βατίδου θα παραμείνει κρατούμενη.

Υπενθυμίζεται πως σε βάρος της ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη τετελεσμένη και σε απόπειρα.

Η εκδοχή της Εύης Βατίδου 

Προσερχόμενος στην Ευελπίδων, ο δικηγόρος και πρώην σύζυγός της κύριος Κούγιας ανέφερε τα εξής: «Το πρόβλημα της δικαιοσύνης είναι οι λανθασμένες ποινικές διώξεις. Αντί να είναι κατηγορούμενος αυτός ο αλήτης που ακολούθησε μια μόνη της ανυπεράσπιστη γυναίκα, την ακολούθησε, την έκλεισε με τη μηχανή του, της ξεκόλλησε τον καθρέφτη του αυτοκινήτου. Στη συνέχεια άρχισε να την βρίζει χυδαία λόγια και χτυπούσε το αυτοκίνητο με το κράνος. Ακολούθως μόλις αντιλήφθηκε ότι τηλεφωνούσε στην αστυνομία, ανέβηκε πάλι στη μηχανή που δεν είχε αριθμό. Και δεν περίμενε ποτέ ότι η πρώην σύζυγός μου -που έχει μια δική της αντίληψη για την δικαιοσύνη καθώς είναι ένα δίκαιο κορίτσι- κατοικεί εκεί, αυτός πήγε να κρυφτεί στο σπίτι του. Όταν κατάλαβε ότι τον ακολουθεί η σύζυγός μου την οδήγησε στα κατσάβραχα του Υμηττού, όπου δεν μπορεί να ακολουθήσει το αυτοκίνητό της. Η μηχανή ανετράπη και για αυτό το λόγο έπεσε.

Αυτός ο παλιάνθρωπος πήγε στην αστυνομία και έκανε καταγγελία ότι τον χτύπησε η πρώην σύζυγός μου με υπερβολική ταχύτητα, αλλά εκεί δεν μπορείς να τρέξεις παραπάνω από 5 χιλιόμετρα και μόνο με τζιπ. Μετά από λίγο εξαφάνισε και τη μηχανή που δεν υπάρχει πουθενά. Και δεν υπάρχει και στο αυτοκίνητο καμία επαφή. Για όλα αυτά είμαστε κατηγορούμενοι για μια κακουργηματική πράξη που δεν υπάρχει πουθενά. Είμαι βέβαιος ότι η διαδικασία θα είναι συνοπτική και θέλω να σας πω ότι περιμένω πως και πώς τη στιγμή να δω αυτόν τον άνανδρο τύπο. Αυτή είναι η πραγματικότητα».

Τι λέει η πλευρά της 57χρονης που τραυματίστηκε σοβαρά

Παράλληλα, ο δικηγόρος της 57χρονης η οποία ήταν συνεπιβάτης στη μηχανή που φέρεται να εμβόλισε η Εύη Βατίδου στη Γλυφάδα, Περικλής Ξηρογιάννης, μίλησε στον Alpha για το πώς είναι η πελάτισσά του καθώς και τι του είπε πως συνέβη.

«Περιμένει τις εκτιμήσεις των γιατρών για την περαιτέρω πορεία της», αρχικά και σημείωσε πως: «Αυτό που μου μετέφερε η πελάτισσά μου, είναι πως ένα τζιπ εμβόλισε τη μηχανή στην οποία επέβαινε, από πίσω, το οποίο τους ακολουθούσε και έτσι συνέβη ο τραυματισμός της». Στη συνέχεια, ο δικηγόρος ανέφερε πως η εντολέας του, του είπε ότι το τζιπ «τους ακολουθούσε και χτύπησε από πίσω τη μηχανή».

Όσον αφορά του τι προηγήθηκε από το χτύπημα, ο κ. Ξηρογιάννης ανέφερε πως για αυτό θα απαντήσει ο συνήγορος του οδηγού της μηχανής. «Σίγουρα έχει προηγηθεί κάποιος διαπληκτισμός, το τι έγινε ακριβώς δεν γνωρίζω», ανέφερε ο ίδιος.

Το χρονικό

H 47χρονη φέρεται να ακολούθησε και να εμβόλισε με το αυτοκίνητο της μοτοσικλέτα στην οποία επέβαιναν μια 57χρονη και ένας 58χρονος με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό της γυναίκας, η οποία μεταφέρθηκε με κατάγματα στα χέρια και στα πόδια στο νοσοκομείο.

Ελαφρά έχει τραυματιστεί την ίδια ώρα ο 58χρονος. Με βάση αστυνομικές πηγές, ο οδηγός της μοτοσικλέτας έσπασε τον καθρέφτη του αυτοκινήτου της και τότε το μοντέλο άρχισε να ακολουθεί το ζευγάρι μέχρι που με τους χειρισμούς του οχήματος της τους εμβόλισε. Όλα αυτά διαδραματίστηκαν στην οδό Σουλίου στις 00:30 της Κυριακής.

ειδήσεις τώραΕύη ΒατίδουΑλέξης Κούγιαςαπολογίαμηχανή