Ελλάδα|21.11.2023 09:20
Το χρονικό της διπλής τραγωδίας στη Συγγρού - Πώς συνέβησαν τα τροχαία που κόστισαν τη ζωή σε δύο ανθρώπους
NewsroomΤην τελευταία τους πνοή άφησαν στην άσφαλτο τα ξημερώματα της Τρίτης δύο άνθρωποι, οι οποίοι ενεπλάκησαν σε δύο τροχαία στη Συγγρού.
To πρώτο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στις 23:30 το βράδυ της Δευτέρας στην έξοδο προς Γλυφάδα όταν μηχανή χτύπησε στην πίσω ρόδα ενός ταξί με αποτέλεσμα ο 44χρονος αναβάτης να εκσφενδονιστεί στην άσφαλτο και να ξεψυχήσει λίγο αργότερα στο νοσοκομείο.
Το δεύτερο τροχαίο δυστύχημα έγινε στη Λεωφόρο Συγγρού στη γέφυρα στο ρεύμα προς Πειραιά, στο ύψος του «Σταύρος Νιάρχος» λίγο μετά τα μεσάνυχτα όταν αυτοκίνητο που πήγαινε με μεγάλη ταχύτητα ξέφυγε της πορείας του και έπεσε σε πεζοδρόμιο. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και το αυτοκίνητο έγινε άμορφη μάζα.
Διαβάστε ακόμη
- Θολό τοπίο για τον δεύτερο γύρο συνομιλιών ΗΠΑ και Ιράν - Το μπρος - πίσω του Τραμπ
- Έκαψαν το αυτοκίνητο του πραγματογνώμονα των Τεμπών Δημήτρη Καρώνη στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου
- «Κάηκε» η Αριστοτέλους στις 19:26 για τον... αιώνιο ΠΑΟΚ! Λαοθάλασσα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης
- Η στιγμή που απογοητευμένος φίλαθλος πέφτει από τις εξέδρες σταδίου σε αγώνα πάλης - Το βίντεο που έγινε viral