Ελλάδα|23.11.2023 18:45
Τραγωδία στην Κρήτη: Εντοπίστηκε νεκρός 66χρονος κάτω από τις ρόδες τρακτέρ στην αυλή του σπιτιού του
NewsroomΤραγικό θάνατο είχε ένας 66χρονος στη Μεσαρά στην Κρήτη, καθώς εντοπίστηκε κάτω από τις ρόδες ενός τρακτέρ.
Σύμφωνα με το neakriti, ο άτυχος άντρας εντοπίστηκε σήμερα Πέμπτη (23/11) νεκρός σε οικισμό του Δήμου Φαιστού, κοντά στον Ζαρό, κάτω από τις ρόδες του τρακτέρ του, μέσα στην αυλή του σπιτιού του.
Το τραγικό συμβάν έλαβε χώρα χθες Τετάρτη (22/11), ωστόσο σήμερα εντοπίστηκε ο 66χρονος άνδρας χωρίς τις αισθήσεις του.
Άμεσα ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ στο σημείο έσπευσαν και άνδρες της αστυνομίας για να διερευνηθούν τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες που ο 66χρονος άνδρας έχασε τη ζωή του.
Διαβάστε ακόμη
- Σχέδιο-εξπρές από τις ΗΠΑ για αποχώρηση από την Ευρώπη - Διαδικασία ετών «βλέπει» το ΝΑΤΟ
- «Τρικυμία» από την ΕΛΑΣ του Τσίπρα: Τέλος η ΚΟ της Νέας Αριστεράς με την έξοδο των «7» - Φόβος για εξαΰλωση του ΣΥΡΙΖΑ
- Πώς ο 27χρονος-«εφιάλτης» των Airbnb μετέτρεπε τα σπίτια σε «εργοτάξια» και έστηνε παγίδες με fake μισθωτήρια
- Εφιάλτης στην Ευρώπη: Εκρηκτική αύξηση 400% στην κακοποίηση παιδιών μέσω AI