Ελλάδα|25.11.2023 21:41

Ψεύτικη σελίδα στο Facebook «δίνει» αποσκευές που έχουν μείνει στα αζήτητα του «Ελ. Βενιζέλος» έναντι αμοιβής - Η ενημέρωση του αεροδρομίου

Newsroom

Διαδικτυακή απάτη καταγγέλλουν, μέσα από τη σελίδα στο Facebook από το αεροδρόμιο της Αθήνας, Ελ. Βενιζέλος. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, επιτήδειοι μέσα από ψεύτικη σελίδα που φαίνεται σαν να ανήκει στο αεροδρόμιο, ζητούν από τους χρήστες να δώσουν τα στοιχεία τους, προκειμένου να αποκτήσουν με «μικρή αμοιβή, αποσκευές που έχουν παραμείνει αζήτητες στους χώρους του αεροδρομίου».

Όπως ενημερώνουν από το αεροδρόμιο, τέτοια υπηρεσία ή δυνατότητα, «σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει ούτε υπήρχε».

Η ανακοίνωση του αεροδρομίου

!? ΠΡΟΣΟΧΗ – Scam Alert !?

Τις τελευταίες ημέρες έχει παρατηρηθεί η ύπαρξη ψεύτικης σελίδας στο Facebook για το αεροδρόμιο της Αθήνας, η οποία μέσω χορηγούμενων post διαφημίζει τη δυνατότητα να αποκτήσει το κοινό με «μικρή αμοιβή, αποσκευές που έχουν παραμείνει αζήτητες στους χώρους του αεροδρομίου».

Σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει ούτε υπήρχε τέτοια υπηρεσία ή δυνατότητα.

Από την πλευρά μας έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες για να κλείσουν οι συγκεκριμένες σελίδες. Αυτό δυστυχώς δεν αποκλείει την πιθανότητα να εμφανιστούν καινούργιες.

Για το λόγο αυτό σας παρακαλούμε να μην δίνετε τα προσωπικά στοιχεία σας και να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί πριν πραγματοποιήσετε οποιαδήποτε συναλλαγή.

Μπορείτε να κοινοποιήσετε ή να προωθήσετε τη συγκεκριμένη επίσημη ενημέρωση όπου κρίνετε χρήσιμο.

#athensairport #ScamAlert #fakepage #ScamAware

 

Ελευθέριος Βενιζέλοςειδήσεις τώρααεροδρόμιοαπάτη