Ελλάδα|25.11.2023 22:16
Το «Hellenic Spirit» συγκρούστηκε με άλλα δύο πλοία στο λιμάνι της Πάτρας - Ταλαιπωρία για 128 επιβάτες
NewsroomΣε προσδεδεμένο δεξαμενόπλοιο και επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο στο λιμάνι της Πάτρας προσέκρουσε κατά τη διαδικασία κατάπλου, το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο Hellenic Spirit χωρίς να αναφερθεί κάποιος τραυματισμός.
Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα, από το συμβάν προκλήθηκε μικρή υλική ζημιά στο Hellenic Spirit στο οποίο απαγορεύτηκε ο απόπλους.
Το πλοίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από Ανγκόνα προς Ηγουμενίτσα και Πάτρα με 128 επιβάτες, 58 φορτηγά, 39 ΙΧ και 12 τρέιλερ, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.
Το Hellenic Spirit αναμένεται να επιθεωρηθεί από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα και να αποπλεύσει το πρωί της Κυριακής (26/11) για το προγραμματισμένο δρομολόγιό του.
Διαβάστε ακόμη
- Νέο βίντεο λίγο μετά την φονική επίθεση στην Καλαμαριά - Η στιγμή που ο 20χρονος οπαδός του ΠΑΟΚ καταρρέει
- Σε απεργία διαρκείας από αύριο, Τρίτη, τα ταξί - Το επίμαχο άρθρο 52
- «Πόσο καιρό σε περίμενα»: Ο Ουκρανός στρατιώτης που επέστρεψε από τον κόσμο των νεκρών
- Όσκαρ 2026: Ο Τιμοτέ Σαλαμέ γεύτηκε το ίδιο φαγητό με το περσινό - Αυτοί που έμειναν με τις υποψηφιότητες στο χέρι…