Νάξος: Προβλήματα με το Blue Star Ferries - Δεν κατάφερε να δέσει στο λιμάνι
NewsroomΠροβλήματα αντιμετώπισε το πλοίο Blue Star 1 στο λιμάνι της Νάξου. Μετά την χθεσινή πρόσκρουση στο ντόκο του λιμένα του νησιού, σήμερα, Τρίτη, αδυνατούσε να δέσει στο λιμάνι λόγω των θυελλωδών ανέμων που πνέουν στην περιοχή.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το cyclades24.gr, το πλοίο εκτελούσε το προγραμματισμένο του δρομολόγιο από Πειραιά για Πάρο-Νάξο-Σαντορίνη, ωστόσο στην προσπάθειά του να δέσει στη Νάξο αντιμετώπισε δυσκολίες λόγω των θυελλωδών ανέμων.
Κάποια στιγμή το πλοίο κατάφερε να δέσει στο λιμάνι και να αποβιβάσει τους επιβάτες, ωστόσο λόγω κινδύνου πρόσκρουσης απομακρύνθηκε χωρίς να προλάβει να αποβιβάσει τα οχήματα.
Μετά από προσπάθεια πάνω από δύο ωρών, δεν μπόρεσε να δέσει το λιμάνι και αναχώρησε για Σαντορίνη.
Μάλιστα, κατά τις προσπάθειες που έγιναν για να δέσει στο λιμάνι, το πλοίο έχασε και έναν κάβο.
- Η τακτική που φέρνει θύματα μετανάστες, οι βολικά απενεργοποιημένες κάμερες του Λιμενικού και το κακό τάιμινγκ του επιτελείου του Τσίπρα
- Τέμπη: Αβεβαιότητα για την πυραντοχή των καθισμάτων των τρένων - Τι καταγγέλλουν οι συγγενείς και πραγματογνώμονες
- Διπλωματικό «σπριντ» δύο εβδομάδων - Η δύσκολη γεωπολιτική εξίσωση και οι κινήσεις της Αθήνας
- Προβλήματα από την κακοκαιρία στην Κέρκυρα - Ανεμοστρόβιλος στον Αφιώνα προκάλεσε ζημιές σε σπίτια