Αγωνία στην Αχαΐα: Αγνοείται απόστρατος της ΕΛ.ΑΣ - Έρευνες με σκύλο και drone της Πυροσβεστικής
NewsroomΚλιμάκιο της Κυνοφιλικής Ομάδας Ερευνας και διάσωσης της 6ης ΕΜΑΚ Πάτρας με τον ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο «Τζόρνταν», μεταβαίνουν στην περιοχή της Ερυμάνθειας Αχαΐας, συμμετέχοντας στις έρευνες για τον εντοπισμό του 61χρονου Μ.Μ. απόστρατου της ΕΛΑΣπου αγνοείται από το απόγευμα Κυριακής, από το Αίγιο.
Σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr ο άνδρας χθες το απόγευμα έφυγε από το σπίτι του στο Αίγιο με το αυτοκίνητο του για να πάει στο φαρμακείο και έκτοτε τα ίχνη του αγνοούνται.
Το τελευταίο στίγμα του κινητού του εντοπίστηκε σήμερα το πρωί σε περιοχή της Ερυμάνθειας. Η δήλωση εξαφάνισης του έγινε στο Τμήμα Ασφαλείας Αιγιαλείας από τη σύζυγο του σήμερα το πρωί Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου.
Στις έρευνες εκτός από την συνδρομή της 6ης ΕΜΑΚ Πάτρας, ζητήθηκε και η χρήση drone της Πυροσβεστικής.
- Νεκρός στο γραφείο του ο ποινικολόγος Σταύρος Γεωργίου - Ανοιχτό το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας
- Συναγερμός για την «καυτή» Τετάρτη: 43άρια με ακραίο κίνδυνο πυρκαγιάς και υποχρεωτικό stop σε εργασίες
- Νέο βίντεο από τη σύγκρουση των πλοίων στη Σούδα: Τα ερωτήματα και η ΕΔΕ
- «Στοπ» στο delivery και τις υπαίθριες εργασίες την Τετάρτη λόγω καύσωνα - Τι ώρες ισχύει η απαγόρευση