Απεργία στα ταξί: Τραβούν χειρόφρενο και στην Αττική οι οδηγοί - Αντιδρούν στο φορολογικό νομοσχέδιο
NewsroomΣε 48ωρη απεργία κατεβαίνουν οι οδηγοί ταξί σήμερα Τρίτη και αύριο Τετάρτη στην Αττική.
Συγκεκριμένα, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ταξί και Αγοραίων αποφάσισε να προχωρήσει από χθες Δευτέρα 4/12/23 και ώρα 5:00 π.μ. και μέχρι και την Παρασκευή στις 5:00 π.μ. σε δύο επαναλαμβανόμενες 48ωρες πανελλαδικές απεργιακές κινητοποιήσεις.
Η Ομοσπονδία καλεί όλα τα πρωτοβάθμια σωματεία της χώρας να προβούν σε οποιαδήποτε κινητοποίηση κρίνουν απαραίτητη, πλέον της απεργίας. «Κανένα ταξί στο δρόμο, πρέπει να καταλάβει η κυβέρνηση ότι ο κλάδος μας καταστρέφεται» επισημαίνει σε σχετική ανακοίνωσή της.
Από την πλευρά του το Συνδικάτο Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής, ανακοίνωσε ότι με ομόφωνη απόφαση όλων των παρατάξεων, προέκρινε την κλιμάκωση των απεργιακών κινητοποιήσεων, στις 5 και 6 Δεκεμβρίου πραγματοποιώντας 48ωρη απεργία εκφράζοντας την οργή και την αγανάκτηση χιλιάδων αυτοκινητιστών για την φοροληστρική επίθεση της κυβέρνησης.
- Σοκ στην Ηλιούπολη: Δύο 17χρονα κορίτσια έπεσαν από ταράτσα
- Θρίλερ στη Μεσόγειο με ρωσικό πλοίο που βυθίστηκε - Οι πυρηνικοί αντιδραστήρες και οι μυστηριώδεις εκρήξεις
- Χωρίς νερό για σχεδόν ένα 24ωρο Νέα Μάκρη και Μαραθώνας - Διακοπή και στην Αγία Παρασκευή
- Έφυγαν με βραβείο καλύτερης ελληνικής κουζίνας! Τα 91 εστιατόρια της Ελλάδας που ξεχώρισαν