Δολοφονία Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου: Συλλογικότητες, φορείς και σωματεία στα Προπύλαια για την πορεία
NewsroomΣτα Προπύλαια ξεκίνησαν να συγκεντρώνονται, από τις 6 το απόγευμα, συλλογικότητες, φορείς και σωματεία, για την πορεία της επετείου 15 ετών από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.
Σύμφωνα με αναφορές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, επεισόδια μικρής έντασης σημειώθηκαν στην Ιπποκράτους, όπου άγνωστοι έβαλαν φωτιά σε τρεις κάδους σκουπιδιών.
Δεκάδες προσαγωγές στην Ομόνοια το μεσημέρι
Νωρίτερα σήμερα (06/12) μετά το τέλος της πορείας μαθητών και φοιτητών, ένταση σημειώθηκε στο μετρό της Ομόνοιας. Η αστυνομία προχώρησε σε 50 προσαγωγές.
Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας
Από το πρωί, σε εφαρμογή είναι τα μέτρα ασφαλείας της ΕΛ.ΑΣ. τα οποία βασίζονται στο σχέδιο που εφαρμόστηκε για την επέτειο του Πολυτεχνείου, με 4.000 αστυνομικούς, από όλες τις υπηρεσίες, σε επιφυλακή. Στα κεντρικά της ΓΑΔΑ παρέχεται σε πραγματικό χρόνο εικόνα, από ελικόπτερο και drone της αστυνομίας. Σε διάφορα σημεία της πόλης έχουν τοποθετηθεί οι «Αίαντες», τα υδροβόλα οχήματα της ΕΛ.ΑΣ.
Στα Εξάρχεια και σε σημεία γύρω από την περιοχή, έχουν αναπτυχθεί δυνάμεις των ομάδων ΜΑΤ και ΔΡΑΣΗ, ενώ και σε άλλες πόλεις της χώρας, όπου είναι προγραμματισμένα συλλαλητήρια, έχουν ληφθεί ανάλογα μέτρα.
- Συγκλονίζει η νέα τραγωδία με 15 νεκρούς σε ελληνικά ύδατα - Τι λένε δήμαρχος και Λιμενικό για τις συνθήκες
- «Μετωπική» Πλεύρη-αντιπολίτευσης για την τραγωδία στη Χίο: Ο υπουργός έδωσε συγχαρητήρια στο Λιμενικό
- Νέα επίθεση Τραμπ σε δημοσιογράφο του CNN που ρώτησε για Έπσταϊν: «Είσαι η χειρότερη»
- Η Λατινοπούλου επιμένει στη θανατική ποινή διακινητών - «Ούτε με βαλεριάνες, ούτε με ασπιρινούλες θα αντιμετωπίσουμε το Ισλάμ»