Ελλάδα|11.12.2023 12:10
Νύχτα τρόμου για γνωστό μπασκετμπολίστα της ΑΕΚ: Τον ακινητοποίησαν και τον λήστεψαν στα Βριλήσσια - Λεία 200.000 δολαρίων
Ευλαμπία ΡέβηΣε νύχτα τρόμου εξελίχθηκε το βράδυ της Κυριακής (10/12) για πασίγνωστο μπασκετμπολίστα της ΑΕΚ ο οποίος δέχθηκε επίθεση από δύο κακοποιούς, όσο περπατούσε στον δρόμο στα Βριλήσσια.
Το αστρονομικό κόστος του ρολογιού
Σύμφωνα με πληροφορίες, μην αφήνοντάς του κανένα περιθώριο αντίδρασης, οι κακοποιοί ακινητοποίησαν τον αθλητή και έκλεψαν το ρολόι που φορούσε στον καρπό του το οποίο, κοστίζει περίπου 200.000 δολάρια.
Αμέσως μετά την επίθεση ο μπασκετμπολίστας ενημέρωσε την αστυνομία και πολύ γρήγορα έφτασαν στο σημείο άνδρες της άμεσης δράσης. Ωστόσο, οι κακοποιοί είχαν ήδη εξαφανιστεί. Το αρμόδιο τμήμα της ΕΛ.ΑΣ. συνεχίζει τις σχετικές έρευνες.
Διαβάστε ακόμη
- Τα πόθεν έσχες των πολιτικών: Ο αρχηγός κόμματος με το μεγαλύτερο εισόδημα, τα δάνεια και τα ακίνητα
- «Βγάλτε τον σταυρό, προκαλείται ραδιενέργεια»: Ντοκουμέντο με δήθεν υπάλληλο του ΔΕΔΔΗΕ να εξαπατά ηλικιωμένη
- Πόθεν έσχες: Τι δήλωσαν οι πολιτικοί αρχηγοί - Ο «πλουσιότερος» και ο «φτωχότερος»
- «Ήταν ένα τέρας, μας κακοποιούσε σεξουαλικά για χρόνια» λένε τα παιδιά της «μυστικής οικογένειας» του Μάικλ Τζάκσον