Ελλάδα|12.12.2023 17:45
Τραγωδία στην Ξάνθη: Πέθανε η 19χρονη που είχε παρασυρθεί από αυτοκίνητο
NewsroomΔεν τα κατάφερε τελικά η 19χρονη που είχε τραυματιστεί πολύ σοβαρά έπειτα από την παράσυρσή της από αυτοκίνητο σε χωριό της Ξάνθης, την περασμένη εβδομάδα. Η 19χρονη πέθανε σήμερα, σύμφωνα με το τοπικό xanthinea.gr.
Η 19χρονη είχε παρασυρθεί από όχημα που οδηγούσε αστυνομικός, πριν από λίγες ημέρες, και έδωσε μάχη για τη ζωή της σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση.
Η κοπέλα είχε μεταφερθεί αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις ενώ άμεσα κρίθηκε επιτακτική η ανάγκη για διακομιδή στο Νοσοκομείο της Καβάλας.
Διαβάστε ακόμη
- Ο Τραμπ σε αναζήτηση «στρατηγικής εξόδου» από το Ιράν - Γιατί φουντώνει η ανησυχία στον Λευκό Οίκο
- «Θέλω να φύγω όμορφα»: Πέθανε με ευθανασία η 25χρονη Νοέλια Καστίγιο έπειτα από 601 ημέρες αναμονής
- «Δεν σταμάτησαν να κλαίνε»: Συγκινεί η 82χρονη Σοφία Ρωμνάκη που παρέλασε στη Ρόδο για την 25η Μαρτίου
- Η εξαφάνιση της Σέριλ Γκρίμερ: Ο απαγωγέας της οδηγείται στη δικαιοσύνη 56 χρόνια μετά