Θεσσαλονίκη: Σοκαριστική μαρτυρία του κηπουρού που βρήκε αιμόφυρτη την 50χρονη μετά την επίθεση από σκυλιά
NewsroomΣε κλίμα βαθιάς οδύνης τελέστηκε σήμερα στη Νεοχωρούδα Θεσσαλονίκης η κηδείας της 50χρονης που τραυματίστηκε θανάσιμα από τρία άγρια σκυλιά στον κήπο του σπιτιού της.
Φίλοι και συγγενείς εξέφρασαν τη θλίψη τους για τον θάνατο της και επαίνεσαν την προσφορά της στην τοπική κοινωνία. Τραγικές φιγούρες ήταν τα ο 17χρονος και ο 18χρονος γιος της.
Ο κηπουρός που τη βρήκε αιμόφυρτη, μίλησε με τη βοήθειά μεταφράστριας στο MEGA, καθώς είναι κωφός, και περίγραψέ τη στιγμή που κατάλαβε τι είχε συμβεί. «Άκουσα ένα γάβγισμα μόνο αλλά νόμιζα πως ήταν μακριά. Πέρασε ένας γείτονας με το αυτοκίνητο και μου έκανε νόημα. Κοίταξα πάνω από τους θάμνους αλλά δεν έβλεπα κάτι. Μου είπε ο γείτονας ”περίμενε εκεί” και έφυγε».
«Βαριανάσαινε αλλά τα μάτια δεν ανοιγόκλειναν»
«Κατέβηκα από τη σκάλα να δω τι γίνεται και από ένα κενό την είδα μπρούμυτα. Τα ρούχα της ήταν σκισμένα. Όταν το είδα αγχώθηκα για το πού είναι τα σκυλιά. Είδα τα δύο να έρχονται, αλλά φοβήθηκαν που με είδαν με το αλυσοπρίονο και έφυγαν. Πήρα ξανά το αλυσοπρίονο μήπως βρω το τρίτο και όταν μπήκα στην αυλή είδα το πτώμα», πρόσθεσε.
Ο 37χρονος κατήγγειλε ότι όχι μόνο καθυστέρησε το ασθενοφόρο να φτάσει στο σημείο, αλλά αρχικά ήρθε χωρίς πλήρωμά. «Προσπαθούσα να την ξυπνήσω αλλά τα μάτια της ήταν στο κενό. Τα σώμα της είχε πολλές τρύπες, τα παπούτσια ήταν βγαλμένα και φώναζα τα παιδιά της και όταν ήρθαν, άρχισαν να φωνάζουν. Τους έλεγα να μου φέρουν μία κουβέρτα για να μην κρυώνει. Βαριανάσαινε αλλά τα μάτια δεν ανοιγόκλειναν. Τους είπα να φωνάξουν ένα ασθενοφόρο και εκείνο άργησε μία ώρα. Ήρθε μόνο ο οδηγός, κατέβηκε και δεν ήξερε τι να κάνει. Ήρθε ένα δεύτερο με μία νοσοκόμα και στη συνέχεια και τρίτο και μετά και η αστυνομία. Έπαθα σοκ. Αυτά τα σκυλιά που δάγκωσαν, δεν είναι καλά σκυλιά, είναι δολοφόνοι, δεν είναι εκπαιδευμένα».
- Η ώρα της κρίσης για άρση ασυλιών των 13 βουλευτών της ΝΔ - Γιατί πήραν… φωτιά τα τηλέφωνα
- Τα μέτρα για να πάρουν τα πάνω τους οι δημοσκοπήσεις, τα τηλεφωνήματα στους γαλάζιους βουλευτές και η υπόγεια αντιπαράθεση Χαριλάου Τρικούπη και Αμαλίας
- Αττική 2045: Άλλος... μισός ΟΑΣΑ για να μη φρακάρει μόνιμα στην κίνηση η πρωτεύουσα - Τι μέτρα λαμβάνονται
- Παράταση της εκεχειρίας μεταξύ Ιράν - ΗΠΑ ανακοίνωσε ο Τραμπ: Αβέβαιο το μέλλον των συζητήσεων για συμφωνία