«Μύρισε» Χριστούγεννα η Θεσσαλονίκη! Δεκάδες Άγιοι Βασίληδες προσθαλασσώθηκαν στον... Θερμαϊκό
NewsroomΔεκάδες… Άγιοι Βασίληδες «προσθαλασσώθηκαν» στον Θερμαϊκό σήμερα καθώς περπάτησαν κατά μήκος της Νέας και της Παλιάς Παραλίας της Θεσσαλονίκης!
Όπως αναφέρει το thestival.gr λόγος για περίπου 40 κωπηλάτες του τμήματος παράκτιας κωπηλασίας ενηλίκων του Ομίλου Φίλων Θαλάσσης, οι οποίοι το πρωί της Κυριακής φόρεσαν τα χαρακτηριστικά κόκκινα σκουφιά και ρίχτηκαν στο νερό για να μεταφέρουν το μήνυμα των Χριστουγέννων.
«Έχει γίνει για μας έθιμο, λίγες μέρες πριν από τα Χριστούγεννα, να κωπηλατούμε στον Θερμαϊκό ντυμένοι αγιοβασιλιάτικα, για να ξεσηκώσουμε τους περαστικούς, να μεταφέρουμε χαρά, να προσφέρουμε μια όμορφη εικόνα, αλλά και να στηρίξουμε έναν φιλανθρωπικό σύλλογο ή ένα εθελοντικό σωματείο», σημειώνει ο παγκόσμιος πρωταθλητής κλασικής και παράκτιας κωπηλασίας, πρωταθλητής Ευρώπης, υπεύθυνος του τμήματος παράκτιας κωπηλασίας ενηλίκων / Coastal Rowing Club Thessaloniki, Νίκος Γκουντούλας.
Το Santa Rowing, όπως ονομάζεται η ιδιαίτερη αυτή χριστουγεννιάτικη γιορτή, πραγματοποιήθηκε για έβδομη χρονιά και φέτος στήριξε το Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φάληρο.
- Έξοδος Δεκαπενταύγουστου: Αίρεται το απαγορευτικό απόπλου στις 16:00 - Ποια δρομολόγια θα γίνουν κανονικά
- Σοβαρό τροχαίο στην υποθαλάσσια σήραγγα Πρέβεζας-Ακτίου - Καραμπόλα με τραυματίες
- Ακυρώνεται η προβολή της «Αρκουδότρυπας» στην Αιγιαλεία μετά από ομοφοβικές αντιδράσεις
- Αστυνομικός μεταμφιέστηκε σε θάμνο και μοίραζε κλήσεις σε όσους χρησιμοποιούσαν το κινητό ενώ οδηγούσαν