Ελλάδα|20.12.2023 21:42

Ποιος είναι ο 75χρονος που «ξετίναξε» τον ΚΟΚ στην Αθήνα - Μπαρ σε Αθήνα και Μύκονο, ναρκωτικά και ξυλοδαρμός

Newsroom

Γνωστός επιχειρηματίας με παρουσία στο χώρο της νυχτερινής διασκέδασης, τόσο στην Αθήνα όσο και στη Μύκονο φέρεται να είναι ο 75χρονος που συνελήφθη έπειτα από ρεκόρ τροχαίων παραβιάσεων τα ξημερώματα της Κυριακής καθώς έκανε το γύρο της Αθήνα στο αντίθετο ρεύμα ενώ παραβίασε 17 φανάρια και ήταν μεθυσμένος.

Τον έπιασε αμόκ φοβήθηκε

«Δεν έγινε κανένα ανάποδο, όλη η οδήγηση ήταν πάνω σε πλαίσια, απλά δεν μπορούσαν και οι αστυνομικοί, και μακάρι να μπορούσαν, να μπούνε μπροστά για να τον σταματήσουν. Στο Σύνταγμα που πέρασε μισό σχεδόν, όχι ολόκληρο, μισό σχεδόν κόκκινο… και πήγανε, οι άνθρωποι εκεί της Τροχαίας με το αυτοκίνητό τους του έκαναν νόημα να σταματήσει, αυτό ήταν το τεράστιο λάθος που δεν σταμάτησε να πληρώσει ένα πρόστιμο και αν θα το πλήρωνε, μπορεί να μην τον αφήνανε κιόλας να φύγει διότι δεν ήταν μεθυσμένος.

»Κι αυτός απ’ τον τρόμο του σαλτάρισε και έκανε όλες τις πράξεις από δω κι από κει χωρίς να μπει σε ανάποδο ρεύμα. Δεν μπήκε σε ανάποδο ρεύμα. Τον έπιασε αμόκ φόβου και γι’ αυτό έφυγε και το μετάνιωσε οικτρά».
«Του κάνανε τεστ και δεν έκανε τίποτα, κάτι ελάχιστα, γιατί δεν πίνει διότι έχει πρόβλημα με την καρδιά του, μαρμαρυγή. (…) Βεβαίως φταίει γιατί δεν σταμάτησε στο πρώτο στοπ που του κάνανε. Αυτό και το ‘χει χιλιομετανιώσει. Θα πλήρωνε ένα πρόστιμο εκείνη την ώρα ή θα του δίνανε ένα χαρτί να πάει να πληρώσει και τελείωνε το θέμα, θα πήγαινε στο σπίτι του, αλλά τον έπιασε πανικός».

Τα μαγαζιά σε Αθήνα και Μύκονο

Ο 75χρονος ο οποίος είναι πλέον συνταξιούχος ξεκίνησε την επιχειρηματική του δραστηριότητα το 1980 ανοίγοντας μπαρ στην Κω, που γρήγορα γίνεται ένα από τα διασημότερα του νησιού.

11 χρόνια μετά, το 1991, ανοίγει κλαμπ στην Αθήνα, που γίνεται στέκι επωνύμων και γεμίζει ακόμα και τις καθημερινές. Είναι χαρακτηριστικό πως οι ουρές έξω από την είσοδό του, στην οδό Αμερικής, πέρναγαν τη Βουκουρεστίου κάποια βράδια εκείνης της εποχής.

Τα επόμενα χρόνια ανοίγει καταστήματα στο Πόρτο Ράφτη και τη Μύκονο.

Τα ναρκωτικά και ο ξυλοδαρμός

Το 2005 οι αστυνομικοί έχοντας πληροφορίες για διακίνηση ναρκωτικών στο κλαμπ που διατηρεί στην Αθήνα κάνουν έφοδο και 11 συλλήψεις. Το 2012 δέχεται άγρια επίθεση έξω από νυχτερινό κέντρο της Μυκόνου από έναν Σέρβο και τα επόμενα χρόνια μεταβιβάζει τα καταστήματα στον γιο του. Η κόρη του συνεχίζει να ασχολείται με το μόντελινγκ και να τον συνοδεύει σε πολλές από τις δημόσιες εμφανίσεις του.

Τροχαίαδιασκέδασηειδήσεις τώρατροχαία παράβαση