Ελλάδα|29.03.2019 16:32

Ντόναλντ Τραμπ, People, οδηγός για τα αυθαίρετα & TV Εθνος με το ΕΘΝΟΣ της Κυριακής

Newsroom

Μέσα από εκατοντάδες ώρες ιδιωτικών συνεντεύξεων με Αμερικανούς αξιωματούχους και διασταυρώσεις πηγών, σημειώσεων, προσωπικών ημερολογίων και φακέλων, ο δημοσιογράφος Μπομπ Γούντγουορντ, (ο άνθρωπος που μαζί με τον Καρλ Μπέρνσταϊν ουσιαστικά αποκάλυψε το σκάνδαλο Γουότεργκεϊτ που οδήγησε στην παραίτηση του προέδρου Νίξον το 1974), παρακολουθεί την άνοδο του Ντόναλντ Τραμπ στην εξουσία και αποτυπώνει ανάγλυφα –ακόμη και με πραγματικούς διαλόγους– ότι επικράτησε στον Λευκό Οίκο και στην αμερικανική εσωτερική και εξωτερική πολιτική κατά τα δύο πρώτα χρόνια της θητείας του. 

Ο Φόβος χαρακτηρίζεται ήδη ένα από τα αποκαλυπτικότερα βιβλία που γράφτηκαν ποτέ για εν ενεργεία πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών.

ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ

Ενας χρηστικός οδηγός για τα αυθαίρετα

  • Πώς να αποφύγετε τις προσαυξήσεις στα πρόστιμα.

  • Οι κατηγορίες ιδιοκτητών που δικαιούνται εκπτώσεις

  • Αναβαθμίστε το σπίτι σας κερδίζοντας επιπλέον εκπτώσεις

  • Τι αλλάζει για τα δασικά αυθαίρετα

  • Ερωτήσεις και απαντήσεις στις απορίες ιδιοκτητών

ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ ΤΕΥΧΟΣ ΤΟΥ PEOPLE

Λάκης Λαζόπουλος: O Λάκης Λαζόπουλος μιλάει για την τηλεοπτική του επιστροφή στο Open, τον τρόπο που τον επηρέασε ο χαμός της μητέρας του, εξηγεί γιατί θα είναι πάντα ο επαρχιώτης που ζει στην Αθήνα, αναλύει γιατί δεν έχει αδικήσει ποτέ κανέναν στη ζωή του και απαντά στους επικριτές του.

Εβελίνα Παπούλια: «Δεν είμαι σνομπ, είμαι πολύ χύμα». H πρωταγωνίστρια του Τατουάζ εξιστορεί απίθανα περιστατικά με θαυμαστές που ξεπέρασαν τα όρια, αποκαλύπτει τη γκάφα που έκανε και άφησε την καριέρα στις ΗΠΑ για την Ελλάδα και απαντά αν θα τη δούμε σε κάποιο από τα επόμενα σίριαλ που ετοιμάζει ο Ανδρέας Γεωργίου.

Χρύσπα: «Θεωρώ πως είμαι νικήτρια του YFSF». Κάθε Κυριακή συναγωνίζεται με τους συμπαίκτες της για το ποιος θα μιμηθεί καλύτερα τους μεγάλους σταρ της Ελλάδας και του εξωτερικού. Πάντα αυθεντική, η τραγουδίστρια αποκαλύπτει τι συμβαίνει στα παρασκήνια του Your Face Sounds Familiar, την καθημερινότητά της με τον σύζυγό της Παναγιώτη και το όνειρό της.

Game of Thrones: O πολυαναμενόμενος τελευταίος κύκλος του πιο δημοφιλούς σίριαλ παγκοσμίως ξεκινά τον Απρίλιο και το People παρουσιάζει όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το μεγάλο φινάλε: Η επική μάχη που χρειάστηκε 55 νύχτες για να γυριστεί, τα συμβόλαια των πρωταγωνιστών και η μάχη για να κρατηθεί μυστικό το τέλος.

Danny Devito: Ο ύψους 1,47μ. αγαπημένος ηθοποιός του Χόλιγουντ ανοίγει το φωτογραφικό του άλμπουμ και διηγείται τη ζωή του μέσα από φωτογραφίες σπάνιες και εντυπωσιακές, αποκαλύπτοντας συναρπαστικές ιστορίες.

Bαγγέλης Χαρισόπουλος: Η φωνή του Shopping Star και μέλος της ομάδας Survivor Πανόραμα μιλάει για το πρόωρο φινάλε της εκπομπής, αλλά και την περίοδο που το πρωί εργαζόταν για τον Πέτρο Κωστόπουλο και το μεσημέρι στον Γιώργο Τράγκα.

TV ΕΘΝΟΣ

  • Ο Νίκος Πολυδερόπουλος αποκαλύπτει συγκλονιστικές εξελίξεις για τη δράση του σίριαλ κίλερ Ορφέα που υποδύεται στο Τατουάζ και μοιράζεται άγνωστες στιγμές από την μοναχική προετοιμασία του στη Γαύδο πριν πάρει το ρόλο.
  • Σοκ στην «Επιστροφή»: Ο Ορέστης σώζει την Έλενα από βέβαιο θάνατο.
  • «Γυναίκα χωρίς όνομα»: Μια παγίδα της Κάτιας χωρίζει πάλι τη Μαρίνα από την κόρη της.
  • Ρεπορτάζ: Το λεξικό του «Master Chef» και οι νέες εξελίξεις στο ριάλιτι μαγειρικής, φωτογραφίες από τα πρώτα γυρίσματα του «Λόγω Τιμής» και το ερωτηματολόγιο των υποψήφιων καλλονών στο GNTM 2.
  • Showbiz: Η δεύτερη εγκυμοσύνη της Δούκισσας Νομικού, τα επόμενα σχέδια Τσιμιτσέλη – Γερονικολού και τα ειδύλλια που γεννήθηκαν στα ριάλιτι.
  • Στην ενότητα life: Οι νέες τάσεις της μόδας σε μαλλιά και μακιγιάζ, σούπερ διατροφή για την ενέργεια των παιδιών και ελαφριές, νόστιμες ανοιξιάτικες συνταγές.
«Σύγχρονοι Ηγέτες»TV ΈθνοςαυθαίρεταPeople