Ελλάδα|11.01.2024 10:49

Μέγαρα: Εφιάλτης για τον 4χρονο - Είχε νοσηλευτεί άλλες δύο φορές μετά από ξυλοδαρμό

Newsroom

Έναν εφιάλτη βίωνε το 4χρονο αγόρι από τα Μέγαρα που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Παίδων μετά από ξυλοδαρμό από τον πατριό του. Την ίδια ώρα αποκαλύπτεται ότι αυτή είναι η τρίτη φορά που το ίδιο παιδί μεταφέρεται στο νοσοκομείο έπειτα από ξυλοδαρμό από τον 25χρονο πατριό του.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ η 29χρονη μητέρα του παιδιού κατήγγειλε ότι ο 25χρονος δράστης που καταζητείται, κακοποιούσε την ίδια και τα τέσσερα παιδιά της τα οποία έχουν μεταφερθεί στο ίδιο νοσοκομείο με εισαγγελική εντολή, για την προστατευτική τους φύλαξη, όσο διαρκούν οι έρευνες για τον εντοπισμό του.

Ανθρωποκυνηγητό για τον δράστη

Για το περιστατικό της βάναυσης κακοποίησης του 4χρονου μίλησε η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ Κωνσταντία Δημογλίδου:

«Η συγκεκριμένη οικογένεια έχει απασχολήσει την ΕΛ.ΑΣ χωρίς να υπάρχει η αιτία του τραυματισμού, δεν δηλώθηκε ποτέ, η ΕΛΑΣ ενημερώθηκε από το νοσοκομείο τις προηγούμενες φορές όπως και αυτή τη φορά. Έχει ασχοληθεί η Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων με την συγκεκριμένη οικογένεια, η εντολή του εισαγγελέα ήταν να παραμείνουν στο νοσοκομείο και τα 4 παιδιά. Ο δράστης αναζητείται παντού», δήλωσε.

Σε κωματώδη κατάσταση το παιδί

Ο 4χρονος μεταφέρθηκε γύρω στις 17:30 το απόγευμα της Τετάρτης (10/01/2024) με ασθενοφόρο του Δήμου Μεγαρέων στο Κέντρο Υγείας Μεγάρων, συνοδεία ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και από εκεί στο Θριάσιο Νοσοκομείο.

Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν πως ήταν σε κωματώδη κατάσταση, διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού».

νοσοκομείοΜέγαραειδήσεις τώρανοσοκομείο Παίδων