Ελλάδα|13.01.2024 08:44

Μεσολόγγι: Αναμένονται εντάλματα σύλληψης για την εξαφάνιση του 31χρονου - Πού εστιάζουν οι έρευνες - Oι αποκαλυπτικές συνομιλίες

Newsroom

Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες για τον 31χρονο Μπάμπη στο Μεσολόγγι, με την ΕΛ.ΑΣ. να εκτιμά πως θα υπάρχουν θετικές εξελίξεις για την αποκάλυψη της αλήθειας. Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής του OPEN, «Τώρα Μαζί» και της Ευλαμπίας Ρέβη αναμένονται και εντάλματα σύλληψης μετά και την ανάκτηση συνομιλιών του αγνοουμένου με τον 50χρονο κρεοπώλη όπου φαίνεται πως είχαν διένεξη σε μηνύματα για χρήματα που χρωστούσε ο ύποπτος στον 31χρονο.

Σε ποιο σημείο εστιάζουν οι έρευνες

Μιλώντας στο OPEN, η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. Κωνσταντίνα Δημογλίδου ανέφερε πως: «Η έρευνα συνεχίζεται με την συνδρομή του Ανθρωποκτονιών και το Εγκληματολογικό. Είναι καλή η δουλειά που κάνει το τμήμα ψηφιακών πειστηρίων και προσπαθούμε και εμείς να καταλάβουμε αρχικά τι συνέβη εκείνο το βράδυ και ποια ήταν η πορεία του παιδιού πριν εξαφανιστεί. Δεν θα προαναγγέλλω ούτε εντάλματα ούτε συλλήψεις. Πρέπει να δώσουμε χρόνο στους αστυνομικούς που δουλεύουν σε αυτή την υπόθεση και νομίζω πως θα έχουμε πολύ καλά αποτελέσματα».

Μιλώντας και στον ΣΚΑΪ η κυρία Δημογλίδου ανέφερε πως οι αστυνομικοί εστιάζουν σήμερα στην περιοχή Άγιος Προκόπιος όπου οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ εντόπισαν αντικείμενα, τα οποία μετέφεραν στα εγκληματολογικά για να εξεταστεί σε ποιον ανήκουν.

«Μέχρι την Κυριακή θέλω τα λεφτά»

Σημειώνεται πως ένα από τα μηνύματα που εστάλησαν στον 31χρονο Μπάμπη από τον κρεοπώλη, λίγες ώρες πριν εξαφανιστεί, έγραφε χαρακτηριστικά: «Μέχρι την Κυριακή θέλω τα λεφτά που μου χρωστάς γιατί φεύγω Ιταλία».

Tα μηνύματα είχαν διαγραφεί από το κινητό του 50χρονου, χωρίς να έχει δοθεί εξήγηση γιατί, αλλά οι ερευνητές της ΕΛΑΣ τα ανέκτησαν από το cloud.

έρευναεξαφάνισηαγνοούμενοςειδήσεις τώραΜεσολόγγιαστυνομία